featured

Boğalar güçleniyor: DOT fiyatı, uzun vadede yükseliş için yeterli potansiyele sahip!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot (DOT), bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. DOT için direnç 5,84 dolarda iken destek noktası ise 5,34 dolar seviyesinde bulunuyor.

Polkadot fiyat analizi, bugün nispeten iyimser bir yaklaşım ortaya koyuyor. Son günlerde, genel piyasa duyarlılığında altcoin lehine kayda değer bir artış gerçekleşti. Fiyat kademeli olarak yükseldi ve 20 Mayıs’ta 5,42 dolar ile yerel zirvesine dokundu.

DOT, bu yazının yazıldığı sırada 5,43 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %1,25’lik bir artış kaydetti. 24 saatlik işlem hacmi 195,58 milyon dolar ve 5,36 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bu piyasa değeri ile %0,47’lik bir hâkimiyetine sahiptir.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi

Günlük grafik, piyasa oynaklığının artması ile birlikte aşağı yönlü bir harekete işaret ediyor. Bollinger Bantlarının üst sınırı, altcoin için güçlü bir direnç seviyesini temsil eden 5,84 dolarda iken alt sınır ise en güçlü desteği temsil eden 5,1 dolar seviyesinde bulunuyor. 5,84 dolarda bulunan direnç noktasının kırılması durumunda fiyatta bir miktar yükseliş gerçekleşebilir.

Fiyat son zamanlarda Hareketli Ortalama eğrisinin altına geriledi. Ancak altcoin’in teknik göstergeleri şu anda olumlu bir hareketin gerçekleşebileceğine işaret ediyor. Bu yüzden önümüzdeki haftalarda olumlu bir artış görebiliriz. Boğalar, doğru hamleler yapmayı başarırsa uzun vadede fiyat hareketini kontrol etmeye başlayabilirler.

Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) 42 işaretinde bulunuyor. Bu da fiyatın nispeten istikrarlı olduğu anlamına geliyor. Nötr bölgede olan RSI, alım ve satım işlemleri arasında bir denge olduğuna işaret ediyor.

Sonuç olarak

DOT fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in yükseliş için yeterli potansiyele sahip olduğu söylenebilir. Şu anda, piyasa istikrarlı bir yükseliş eğilimi sergiliyor. Bu da DOT fiyatı için olumlu bir işarettir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin