featured

DOT fiyatı son 7 ayın en düşük seviyesinde! Altcoin için dip burası mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin düşük seviyelerden işlem görürken altcoin’ler de yükseliş trendi yakalayamıyor. Yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş eğiliminde. DOT için direnç noktası 17,8 dolar seviyesinde iken destek noktası ise 15,6 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat fonksiyonu bugün için de aşağı yönlü hareketi kapsamaya devam ettiği için en son Polkadot fiyat analizi düşüş gösteriyor. Ayılar son birkaç gündür lider pozisyonda. Bugün de liderlikleri devam ederken, mevcut trend de satıcıların lehine.

Kripto para biriminin değeri son 24 saat içinde 15,9 dolar seviyesine kadar geriledi. Eğer piyasadaki satış baskısı devam ederse daha da düşmesi bekleniyor. DOT değerinde de son birkaç saattir sürekli bir düşüş gözlemlendiğinden, saatlik fiyat grafiği de satıcıları destekliyor.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi: Fiyat, yedi ayın en düşük seviyesine geriliyor

Bir günlük Polkadot fiyat grafiği analizi, gün boyunca kripto para biriminin değeri düştüğü için azalan bir eğilim öngörüyor. Bu yazının yazıldığı sırada fiyat 15,9 dolar seviyesinde bulunan son yedi ayın en düşük seviyesine gerilediği için düşüş eğilimini işaret ediyor.

Trend çizgisi son iki haftadır tekrar azalan bir şekilde hareket ediyor. Bu da şu anda boğaları alt eden düşüş eğiliminin gücünü daha da doğruluyor. Ayrıca, bir günlük fiyat grafiğindeki hareketli ortalama (MA) değeri, SMA 20 eğrisi SMA 50 eğrisinin altında işlem görmeye devam ederken, fiyat seviyesinin oldukça üzerinde bulunan 17,9 dolar işaretine yerleşti.

Volatilite artıyor. Bu da boğaların geri sıçraması için fırsatlar sağlayabilir ve gelecekte piyasa eğilimleri alıcıların lehine dönebilir. Şu anda, Bollinger bantlarının üst limiti 23,1 dolarda iken göstergenin alt limiti ise 15,6 dolarda bulunuyor. Alt limit DOT için destek noktasını temsil eder.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, satış faaliyetlerini ve düşüşü tetiklediği için endeks 30’a düştü. Satış baskısı devam ederse, RSI önümüzdeki saatlerde az alım bölgesine girebilir.

Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Saatlik Polkadot fiyat grafiği analizi, ayıların son 16 saattir sürekli olarak piyasayı kontrol etmesi ve fiyatın son birkaç saat içinde aşırı bir düşüş yaşaması nedeniyle satıcıları destekliyor. Şu anda, neredeyse bütün koşullar satıcıların lehine gibi görünüyor. Kripto para biriminin değeri, satış ivmesi yoğunlaşırken son dört saat içinde 15,9 dolara geriledi.

DOT grafik

Saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama değeri, 16,6 dolarda bulunuyor.

Öte yandan, volatilite artıyor. Bu da önümüzdeki birkaç saat içinde kripto para biriminin biraz olsun yükselmesine olanak sağlayabilir.

Polkadot fiyat analizinde sonuç olarak

Günlük ve saatlik Polkadot fiyat analizi, bugün kripto para birimi için düşüş eğilimi öngörüyor. DOT fiyatı, 30 Temmuz 2021 tarihinden sonra en düşük değer olan 15,9 dolara düştü. Satış momentumu sürekli olarak yoğunlaştığından DOT için daha fazla düşüş eğilimi olasılığı da var. Saatlik fiyat grafiği de son dört saatte bir fiyat düşüşü kaydettiği için düşüş eğilimi gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin