Dolaşımdaki tüm Ethereum miktarının yüzde 2’sini tek bir firma tutuyor
Dolaşımdaki tüm Ethereum miktarının yüzde 2’sini tek bir firma tutuyor

Dolaşımdaki tüm Ethereum miktarının yüzde 2’sini tek bir firma tutuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale Ethereum Trust’ın (ETHE) dolaşımdaki tüm Etheruem’ların %2’sini elinde tuttuğu bildirildi. Duyuruyu Digital Currency Group’un kurucu ortağı ve CEO’su Barry Silbert yaptı.

Tüm Ethereum miktarının yüzde ikisi Grayscale tarafından tutuluyor

Twitter üzerinden takipçilerine seslenen Silbert, çoğu insan Bitcoin’e ve kurumsal yatırımlara odaklanırken, Ethereum Trust’ın yatırımcılar sayesinde yavaş yavaş ETH toplamayı sürdürdüğünü ve kripto para biriminin dolaşımdaki arzının %2’sinin şu anda Grayscale tarafından tutulduğuna dikkat çekti.

Silbert’in yorumu, Grayscale Investment’ın yılın üçüncü çeyreğine ilişkin mali raporunu yayımlamasından kısa bir süre sonra geldi. Rapora göre şirket yatırım ürünlerinde 1,05 milyar dolar toplayarak “şirket tarihindeki tek bir çeyrekte en büyük sermaye girişini” yakaladı.

Çarpıcı rakamlar kaydedildi

Grayscale’in raporu, Bitcoin Trust’ın (GBTC) 2020 yılının 3. çeyreğinde 719,3 milyon dolarlık girişle yatırım talebine yol açtığına işaret ederken, diğer ürünler de talebin artmaya devam ettiğini ortaya koydu. Bugüne kadar Grayscale ürünlerine yapılan yatırım 2,4 milyar doları aştı.

Raporda, tüm ürünlere girişlerin büyük bir kısmının üçüncü çeyrekteki yatırımın %81’ini oluşturan kurumsal yatırımcılardan geldiğini ekledi. Syrıca fonların %57’si çeşitli Grayscale ürünlerine maruz kalan yatırımcılardan geldi.

Grayscale Ethereum Trust’ın yatırımcıların özel veya genel anahtarları yönetmek zorunda kalmadan ETH’ye maruz kalmalarına izin verdiğini belirtmek gerekiyor. Grayscale, bir ücret karşılığında fonu yönetiyor ve web sitesine göre, yönetilen varlıklar 867,6 milyon dolara tekabül ediyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin