Yatırımcılar dikkat! Kripto dünyasını da etkileyen bankalar krizi büyüyebilir…

DOJ sonrasında Bitcoin ve türevleri yeniden toparlamaya çalışıyor: İşte son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitzlato’nun kurucusu, yasadışı fonlarda 700 milyon dolarlık işlem yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Bu açıklama ABD Adalet Bakanlığı’ndan geldi. Bugün ani bir açıkalama yapacağını söyleyen DOJ, akşam saatlerinde Rusya’ya ait bir kripto borsası için yaptırım kararı uyguladı.

Yaptırım ile beraber borsanın kurucusu da tutuklandı. Bu haberin öncesinde Bitcoin ve türevleri aşırı bir strese girdi. Altcoin’lerde çift haneli geri çekilme oldu. Manipülasyon haberlerinin ardından piyasa rahatladı. Bitcoin yeniden 21K üstüne çıktı. Ancak altcoin’ler henüz beklenen tepkiyi veremedi.

DOJ duyurusunun ardından Bitcoin geri döndü

Kripto para borsası Bitzlato’nun kurucusu tutuklandı ve Adalet Bakanlığı’nın “yüksek teknolojili bir kripto suç eksenini beslediğini” söyledi. Anatoly Legkodymov, kara para aklamayı önleme gerekliliklerini karşılamayan ve yasa dışı fonları hareket ettiren bir para aktarım işi yürüttüğü iddiasıyla salı gecesi Miami’de tutuklandı. 

ABD Adalet Bakanlığı, Bitzlato adlı az bilinen bir borsaya karşı bir yaptırım eylemi ilan etti. Bu piyasayı çok ilgilendiren bir haber olmadı. Bitcoin ve türevleri hemen tepki verdi. Ancak asıl geri toparlanma Bitcoin ve Ethereum’da gerçekleşti.

Haberden önce Bitcoin yaklaşık bin dolar kayıp yaşamıştı. Aynı şekilde Ethereum, 1.500 dolara gevşedikten sonra toparladı. Bitcoin ve Ethereum ortalama yüzde 2 kayıpta işlem görürken, altcoin’lerde bu oran daha yüksek kaldı.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin