Dogecoin işlem ücretleri Litecoin ve Bitcoin Cash'i geçti
Dogecoin işlem ücretleri Litecoin ve Bitcoin Cash'i geçti

Dogecoin sektöre yeni bir hizmet sunuyor: DogePal servisi geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni hizmetler, kripto para dünyasında düzenli olarak gündeme gelir. Dogecoin’in uzun vadeli potansiyeli gözden kaçırılıyor olabilir. Ancak yeni DogePal servisi ekosisteme bazı ilginç değişiklikler getirerek daha çok göze batacak gibi duruyor.

DogePal kavramı

İlk başta, insanlar DogePal’ın PayPal’a doğrudan bir rakip olduğunu varsayabilirler. Bu biraz doğru olsa da, temel iş farklı. Bu uygulama, DOGE’de e-posta ödemelerini tanıtmak için bir giriş sistemi ve merkezi olmayan Dogecoin cüzdanını birleştirir. Mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasında kullanılabilir, bu da çapraz platform uyumluluğunu ana akım içine kripto paraları almak için hayati öneme sahip.

DogePal nasıl çalışır?

DogePal tarafından sağlanan servis çok basit. Tüm ihtiyaç, Dogecoin şeklinde para göndermek için alıcıların e-posta adresi. Kullanıcılar bir giriş ve şifre ile bir hesap oluşturur. Parola kaybolursa, kullanıcılar tarafından sıfırlanabilir, ancak  kendi hesaplarındaki Dogecoin’leri kurtaramazlar. Bu nedenle, Yeni uygulama hesabıyla ilişkili özel anahtarı yedeklemek tüm kullanıcılar için bir numaralı öncelik.

Ayrıca DogePal, Dogecoin ile ilgili her şey için bir reklam platformu olarak kendini konumlandırmak istiyor. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar, kripto parayı etkileyen tüm yeni ve heyecan verici gelişmelerden haberdar olacaklar. Şimdilik, reklam yapmak isteyen şirketler, ücretsiz olarak yapabilecekler, ancak DogePal’ın gelecekte ana hizmetlerden biri haline gelip gelmeyeceğini göreceğiz.

Hedefin, DogePal’ın ilerideki diğer platformlar ve uygulamalar tarafından benimsenebilecek çapraz çözümlü bir giriş sistemine dönüştürülmesi olduğu ortaya çıkacak. Şimdilik, yeni uygulama geliştiricileri için ufukta hala çok çalışma olmasına rağmen, bu pek olası görünmüyor. Daha profesyonel görünümlü bir web sitesiyle, işler önümüzdeki aylarda biraz iyileşebilir.

DogePal’ın yol haritası

Geçtiğimiz günlerde DogePal’a yeni bir ekleme yapıldı. Platform artık hiç kuşkusuz pek çok topluluk üyesinin ilgisini çekecek olan anonim Dogecoin devrilmesini destekliyor. Bu, hizmeti ana akım kullanıcılarının ciddiye alması biraz zaman alacak olsa da, hizmetin büyümeye ve gelişmeye devam edeceği görülüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin