featured

Dogecoin’in yeni güncellemesi bu ay geliyor! Fiyat için itici bir güç mü olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE), son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Meme coin, Tesla’nın Elon Musk’ı da dahil olmak üzere sektördeki bazı büyük isimlerini desteğini aldı. Son zamanlarda Musk, DOGE’nin kurucu ortaklarından Jackson Palmer ile kodlama yetenekleri hakkında bir Twitter tartışması yaptı. Görünüşe göre bu ikisi “anlaşma” yaparken, DOGE’nin temel geliştiricileri sistemin bir yükseltmesini planlamakla meşguldü.

Palmer’ın 7 yıldan fazla bir süre önce Dogecoin projesinden ayrıldığını belirtmekte fayda var.

Yakın tarihli bir tweet, DOGE çekirdek geliştiricisi olan Patrick Lodder’ın, 1.14.6 güncellemesi olarak adlandırılan bir sistem yükseltmesini uygulamak için başkalarıyla bağlantı kurduğunu bildirildi. Patrick daha önce Reddit’te bu konuda bir paylaşımda bulunmuştu.

Dogecoin

Neler olacak?

Patrick’e göre, güncelleme yayınlanmadan önce birkaç şeyin düzeltilmesi gerekiyor. Bunlar arasında gelişmiş cüzdan koruması, bilinen Bitcoin güvenlik açıkları için düzeltmeler, olası DOGE güvenlik açıkları için düzeltmeler, Dogecoin Core cüzdanını daha ucuz hale getirme, kullanımı kolay bir gitian betiği ve adres mesajlarının iyileştirilmiş işlenmesi yer alıyor.

Ayrıca Dogecoin’in yapması gereken birkaç güncellemeden daha bahsetti. Güncelleme gerçekleştiğinde bunların dahil edilmesi zorunlu değil. Bunlara bağımlılık güncellemeleri ve geliştirilmekte olan birkaç tanesi dahildir.

Bu güncelleme grubu olmazsa olmaz derecesinde önemli değildir, sistem onlarsız da çalışabilir. Ancak Patrick bunların şimdi veya ileri bir tarihte eklenebileceğini düşünüyor. Bunlara daha iyi temizleme modülleri, artan gizli entropi, artan sistem performansı ve derleme temizliği de dahildir. Hâlâ taslak aşamasında olan birkaç iş daha var.

DOGE Nasıl Tepki Veriyor?

DOGE topluluğu, yaklaşan güncellemeler için şimdiden heyecanlı. Bunlardan bahsedilmesi ile birlikte, kripto para birimi fiyat üzerinde olumlu bir etki gördü. Bu yazının yazıldığı sırada, DOGE son 24 saatte %2,5 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 0,083 dolar civarında işlem görüyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin