David Gokhshtein Shiba Inu

Dogecoin’in büyük boğasından çok önemli iddia : « Shiba Inu %3200 artacak ! »

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Dogecoin boğası olarak bilinen David Gokhshtein, kritik bir açıklama yaparak Shiba Inu’nun geleceği hakkında tahminde bulundu. Gokhstein SHIB’in 0,001 Doları bulabileceğini söyledi.

Ünlü kripto yatırımcısı David Gokhshtein  Shiba Inu’nun mevcut fiyatından potansiyel olarak 0,001 Doları bulabileceğini iddia etti. Bu seviye, SHIB’in mevcut değerinden %3200’lük bir artış anlamına gelirken Gokshtein’e göre bunun gerçekleşme ihtimali çok yüksek.

Analist Çarşamba günü bir yayınladığı tweet’te, “$SHIB’nin 1$’ı vuracağına inanmıyorum, ancak 0,001$’a dokunduğunu görebiliyorum. Kişisel görüşüm. Alacağım,” diye yazdı.

İddia neye dayanıyor

Bu Meme Para Destekleyicisinin neden bu kadar pozitif olduğu ayrı bir merak konusu. Ünlü isim meme paralarının yeni yatırımcılar için Crypto’ya bir nevi “geçiş kapısı” olduğuna da inanıyor. Bunun nedeni, meme paralarının genellikle ilk yıllarında hızlı bir şekilde yükseliş fiyat hareketlerini yaşıyor olması, bunun da çok fazla kaybetme töleransı olmayan yeni yatırımcılar için makul bir sebep olması.

Yeni milyonerler ortaya çıktı

Söz konusu Shiba Inu, sadece 2021 yılında değerine yüzde 100 milyon ekledi. Bunun bir sonucu olarak sayıca az yeni milyonerler ortaya çıktı. Dogecoin ayrıca, bu sınıfta kripto satın almaya devam etmesi muhtemel olan birçok yeni yatırımcıyı güçlendiren olağanüstü fiyat patlamaları yaşadı. Gokshtein, Shiba Inu’nun yükselme yolunda olduğundan emin.

Bugün erken saatlerde başka bir tweetinde ise şunları yazdı: “Bitcoin konusunda çok iyimserim – ama her şeye de açığım. SHIB gibi projeler, Bitcoin’in bir kısmını satın alabileceklerini bilmeyen insanları alanımıza katacak. Bu iyi birşey”

SHIBA INU nasıl gidiyor

Shiba Inu, Nisan düzeltmesi oyalandığı için yakın zamanda diğer en iyi kripto para birimlerinin yanında düşüş yaşadı. Piyasa toparlanma belirtileri gösterirken aynı zamanda yeşile döndü. İyileşmeden önce fiyat, Robinhood’da listelenmesinin ardından 12 Nisan’da 0.00002977 $’a yükseldi. Bu raporun yazıldığı sırada fiyat 0,00002688 dolara düştü, ancak Gokshtein’in tahmini gerçekleşirse, yakında başka bir yükselişe geçebilir.

thecryptobasic.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin