Dogecoin'in benimsenmesi her geçen gün artıyor! Dubai'de ilk DOGE temalı restoran açıldı
Dogecoin'in benimsenmesi her geçen gün artıyor! Dubai'de ilk DOGE temalı restoran açıldı

Dogecoin’in benimsenmesi her geçen gün artıyor! Dubai’de ilk DOGE temalı restoran açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İlk DOGE temalı restoran Dubai’de açıldı. Restoranın bir Dogecoin teması olacak ve insanlar hamburgerlerini meme coin kullanarak satın alabilecek. Meme coin temalı restoranlar son aylarda popüler hale geldi. Dogecoin ve Shiba Inu bu alanda pazara liderlik ediyor. Bu restoranlar, bu tokenlere olan farkındalığı artırıyor.

Dubai DOGE temalı restoran

Bu restoran, Dubai’deki Dogecoin sahiplerinin kripto para birimlerini kullanarak hamburger sipariş etmesine izin verecek. “Doge Burger” olarak adlandırılan restoran, Dogecoin’den ilham alan çok çeşitli burgerler sunacak. Hamburgerler doğrudan müşterilerin evlerine teslim edilecek.

Doge Burger, dünyanın en büyük ticari merkezlerinden birinde bu yeni hizmeti duyurmak için Instagram’a gitti. Restoran şimdiden siparişleri kabul etmeye başladı. Hamburger yanında patates kızartması da olacak. Doge Burger’de ödeme yöntemi olarak kabul edilecek diğer kripto paralar arasında Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Ripple (XRP), USDT, Crypto.com Coin (CRO) ve Shiba Inu (SHIB) yer alıyor.

Ev teslimatları için ambalaj %100 DOGE’den esinlenecek. Paketlerin üzerinde “Ay’a” yazan bir roket gemisi olacak. Bu sembol, burger paketinin üstünde görüntülenecek. Konteynerin altında ayrıca “Kripto para birimini seviyorum” yazan bir satır olacak.

Dogecoin’in artan benimsenmesi

DOGE, piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden biri haline geldi. Token, 2013 yılında iki önde gelen geliştirici tarafından piyasaya sürüldü: Billy Markus ve Jackson Palmer. İkili, bu meme coin’i Bitcoin üzerinde bir şaka olarak geliştirdi, ancak muazzam bir değer gördü ve bir noktada piyasadaki en büyük on kripto para birimine girdi.

Dogecoin’i yüksek seviyelere ve artan popülariteye iten faktörlerden biri de Tesla’nın CEO’su Elon Musk. Musk, DOGE’nin geçen yıl Mayıs ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolara sıçramasına neden oldu. Meme coin ayrıca Tesla’da mal satın almak için kullanılır.

Florida’da bir başka DOGE temalı restoran da açıldı. Restoran, bir DOGE temasına sahip ve menü, kripto para birimi sektöründeki popüler isimlerden esinlendi. Dogecoin, AMC Entertainment ve Almanya merkezli bir taksi şirketinde de ödeme aracı olarak kabul ediliyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin