Yatırımcılar dikkat! Dogecoin'e yeni bir listeleme haberi geldi!
Yatırımcılar dikkat! Dogecoin'e yeni bir listeleme haberi geldi!

Yatırımcılar dikkat! Dogecoin’e yeni bir listeleme haberi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’da verilen bilgilere göre, Dogecoin artık FTX Japonya’da listelenecek. En iyi kripto borsalarından biri olan FTX, web sitesinde, 5 Temmuz 2022 Salı gününden itibaren hem spotta hem de sürekli vadeli işlemlerinde Dogecoin’i kullanmaya başlayacağını belirtti.

https://twitter.com/FTX_JP/status/1544187532115582982

FTX Japanya’nın resmi web sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

“5 Temmuz 2022 Salı günü saat 11’den itibaren, spot işlemlerinde ve sürekli vadeli işlemlerinde DOGE’yi listeliyoruz. DOGE, köpek temalı benzersiz bir kripto paradır ve değer kazanmış bir kripto varlığıdır. Ayrıca, son zamanlarda popülerliği oldukça artmıştır. Adından sıkça söz ettiren DOGE’yi gelecekte FTX Japonya’da kolayca takas etmek mümkün olacak. FTX Japonya, Dogecoin’in sürekli ticaretini gerçekleştiren tek yerel borsadır.”

Dogecoin‘in 2020’de ün kazanmasının ardından, sayısız kripto para borsasında sayısız listelemede destek gördü. Temmuz 2020’de OKEx, sürekli bir DOGE/USDT çifti listeleyerek spot marj ticaretinde DOGE ticaretini desteklediğini belirtti. Aynı ayda Bitfinex, MegaDogecoin’in (MDOGE) listelendiğini duyurdu. Dogecoin, Coinbase ve Bitso gibi büyük borsalarda da listelendi. Daha önce bildirildiği üzere DOGE vadeli işlemleri de Kraken borsasına ulaştı.

Balinalar Dogecoin’e yöneliyor

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1544176996749647872

WhaleStats’a göre DOGE, son 24 saat içinde en büyük 1000 BSC balinası arasında en çok satın alınan 10 varlık arasında yer alıyor. Bu yüzden meme coin ciddi bir satın alma baskısıyla karşı karşıya.

4 Haziran’da, WhaleStats’a göre 71. sırada yer alan büyük bir BNB balinası “Martian Manhunter” 1.256,188 dolar değerinde DOGE satın aldı. Yazım sırasında meme coin, %3,32 artışla 0,068 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin