Dikkat: Dogecoin'e, yeni bir listeleme haberi daha geldi!
Dikkat: Dogecoin'e, yeni bir listeleme haberi daha geldi!

Dikkat: Dogecoin’e, yeni bir listeleme haberi daha geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Başka bir kripto borsası, Elon Musk’ın desteklediği Dogecoin’i listesine ekledi. St. Vincent ve Grenadinler ve Dubai merkezli kripto borsası BlueBit.io, Dogecoin’i listelediğini tweetledi. Borsa ekibi, yayınladığı tweette bu meme tokenini Tesla ve SpaceX’te bir ödeme seçeneği olarak entegre eden Dogecoin’in önde gelen bir hayranı olan Elon Musk’a da hitap etti.

Shiba Inu’dan sonra Dogecoin listeleme kararı

Bu listeleme hareketi rakibi Shiba Inu’nun geçen hafta aynı platform tarafından eklenmesinden sonra gerçekleşti.

Elon Musk kısa süre önce gerçekleştirdiği röportajda 2012’de şaka coin olarak ortaya çıkan meme coini hâlâ desteklediğini doğrulamıştı.

Milyarder röportajda DOGE’nin işlem kabiliyetinin amiral gemisi dijital para olan Bitcoin’den daha yüksek olduğuna dikkat çekti. Haziran ayında Musk, DOGE’yi bir Ponzi planı olarak tanıttığı için aleyhinde başlatılan davaya rağmen Dogecoin almaya devam ettiğini tweetledi.

Ocak ayında Musk yönetimindeki Tesla, Dogecoin’i ödeme olarak kabul etmeye başladı. SpaceX de Mayıs ayında aynı şeyi yaptı ve onu milyarder Musk’ın öncülük ettiği bir başka işletme olan The Boring Company izledi.

Musk’ın kendisi DOGE, Bitcoin ve Ethereum’a sahip. Tesla, 2021’in başlarında 1,5 milyar dolar değerinde satın aldıktan sonra yakın zamanda BTC’sinin yaklaşık üçte ikisini sattı. Musk’ın hâlâ Bitcoin’ine sahip olup olmadığı bilinmiyor, ancak dün yaşanan bir gelişmede MicroStategy’nin eski CEO’su Michael Saylor, BTC müjdecisi, Musk’ı biraz daha Bitcoin almaya çağırdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin