Dogecoin'den sonra bu altcoin'de rallinin eşiğinde! Kayıplar telafi ediliyor
Dogecoin'den sonra bu altcoin'de rallinin eşiğinde! Kayıplar telafi ediliyor

Dogecoin’den sonra bu altcoin’de rallinin eşiğinde! Kayıplar telafi ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin (LTC) balina adresindeki son birkaç aydaki büyüme, LTC/BTC çiftinin %25 artmasına neden oldu. Geçen hafta popüler meme coin Dogecoin (DOGE), %100’e varan bir ralliyle büyük kazançlar sağladı. Dogecoin fiyat rallisi, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından ateşlendi.

Şimdi, kripto pazarının geri kalanından büyük ölçüde ayrılan başka bir altcoin var. Son 24 saat içinde Litecoin (LTC) fiyatı yaklaşık %15 artarak 63 dolara yaklaştı.

Yazının yazıldığı an itibariyle, Litecoin (LTC), %13,61 artışla 62,77 dolar fiyat ve 4.4 milyar dolar piyasa değeri ile işlem görüyor. Zincir üstü veriler, LTC balina adreslerinin kripto piyasası düzeltmesinden sonra 27 Mayıs’tan bu yana istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü gösteriyor.

Ayrıca, LTC/BTC ticaret çifti de son beş ayda %25 kazandı. Zincir içi veri sağlayıcı Santiment’in bildirdiği gibi:

Litecoin şu anda iyi durumda ve geçici olarak diğer kriptolardan ayrılıyor. 1.000 dolar LTC’ye sahip adres miktarının Haziran ortasından bu yana hızla arttığını gördük. Buna ek olarak, LTC’nin BTC’ye karşı fiyatının 12 Haziran’dan bu yana %51 artığına tanık olduk.

Litecoin benimsemesi artıyor

2 Kasım Salı günü küresel ödeme platformu MoneyGram, kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve Litecoin dahil olmak üzere dijital varlıkları saklamasına veya ticaretinin gerçekleştirilmesine izin vereceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre ilk etapta ABD sınırları içerisinde MoneyGram ile kripto para ticareti yapmak mümkün olacak.

MoneyGram’ın dünya çapında çok büyük bir ayak izine sahip olduğu düşünüldüğünde, bu özellikle Litecoin (LTC) benimsemesi için büyük bir destek olabilir. Litecoin kurucusu Charlie Lee şunları ekleyerek haberi paylaştı:

Litecoin Zirvesi 2022 açılış konuşmasında bahsettiğim gibi, benimseme Litecoin için en önemli şeydir. Bu yüzden, şimdi Litecoin satın alırken MoneyGram’ı kullanabileceğim için çok heyecanlıyım! Evet, nefret edenlere cevap vermek için Litecoin hâlâ hayatta.

Litecoin için 64 dolar seviyesi bir direnç görevi görüyor. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma daha güçlü bir ralliye yol açabilir. Mevcut fiyat artışıyla LTC, son üç aydaki tüm kayıplarını geri aldı. Ancak, bugüne kadar %50’nin üzerinde kayıpla işlem görmeye devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin