Dogecoin zorlu direnci kırmaya çalışıyor! Fiyat nereye gidiyor?
Dogecoin zorlu direnci kırmaya çalışıyor! Fiyat nereye gidiyor?

Dogecoin zorlu direnci kırmaya çalışıyor! Fiyat nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı gün boyunca güçlü gelişmeler gördü ve meme coin 0,061 dolar seviyesini kırmaya çalıştığı için göstergeler yükselişe işaret ediyor. Bu nedenle, DOGE/USD muhtemelen daha da yükselecek ve bir sonraki aşamada 0,063 dolar direncini kırmaya çalışacak.

Dogecoin price analysis: DOGE swiftly attempts to break $0.061, further upside overnight? 1

Kripto piyasası son 24 saatte yeşilde işlem gördü. Lider Bitcoin %2, Ethereum ise %4,51 kazandı. Bu arada Solana (SOL) ve Cardano (ADA), sırasıyla %6,5 ve %5’e varan kazançlarla günün en iyi performans gösterenleri oldu.

Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi: Dogecoin tekrar yükseldi

DOGE/USD 0,05907 ila 0,06145 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi 261.58 milyon dolara yükselirken, toplam piyasa değeri 8.12 milyar dolar civarında işlem gördü.

DOGE/USD 4 saatlik grafik: DOGE 0,061 doları kırdı

4 saatlik grafikte, 0,061 doların üzerinde güçlü bir baskı görebiliriz ve muhtemelen bir sonraki hedef 0,063 dolar seviyesi olacak.

Dogecoin price analysis: DOGE swiftly attempts to break $0.061, further upside overnight?

Dogecoin fiyat hareketi, geçtiğimiz haftalarda 0,061 dolar civarında net dirençle yatay seyretti. DOGE/USD yükselişini sürdüremedi ve Cuma günkü son düşüş hızlı bir şekilde reddedildi.

Sonuç olarak, daha fazla konsolidasyon, 0,061 dolarlık direnç noktasının tekrar test edilmesine neden oldu. 0,061 dolar seviyesinin test edilmesinin ardından, mevcut yükseliş başlamadan önce DOGE başka bir yüksek yerel dip gördü.

Bu sefer, Dogecoin fiyat hareketi 0,061 dolar direncinin üzerine güçlü bir şekilde yükseldi ve 0,062 dolara yol açtı ve bu hareket konsolidasyonun bittiğine işaret ediyor. Muhtemelen bu, önümüzdeki günlerde, potansiyel olarak önce küçük bir geri çekilme ile daha yüksek seviyelerin test edilmesine neden olacaktır.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, konsolidasyonun sona erdiğini açıkça gösteren 0,061 dolar direncini geçen güçlü bir kırılma gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE/USD’nin önümüzdeki günlerde daha da yükselmesini ve nihayet birkaç haftalık düşüşü tersine çevirmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin