Dogecoin zirveye çok yakın! DOGE yatırımcıların neden dikkatini çekiyor?
Dogecoin zirveye çok yakın! DOGE yatırımcıların neden dikkatini çekiyor?

Dogecoin zirveye çok yakın! DOGE yatırımcıların neden dikkatini çekiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, Ethereum’un Hisse Kanıtı’na (PoS) geçişinin ardından ikinci sırada yer aldı. The Merge, Ethereum’u PoS’a başarıyla geçirdiği için, Dogecoin şu anda madencilikle desteklenen en büyük ikinci kripto varlık olarak yer alıyor. Merakla beklenen Ethereum Merge gerçekleşti. Kripto piyasasında yaşanan değişikliklerden biri, meme tokeni Dogecoin’i doğrudan etkiliyor.

The Merge’den önce üçüncü en büyük PoW kripto para olarak kalan DOGE, şimdi Ethereum Classic (ETC) ve Litecoin (LTC) gibi önemli varlıkları geride bırakarak ikinci sıraya yükseldi. Dogecoin, listede yalnızca ilk doğan kripto Bitcoin’in (BTC) altında yer alıyor.

dogecoin is now 2nd largest PoW crypto

Elde edilen rapora göre 8,04 milyar dolarlık piyasa değeri ile Dogecoin, PoS tokenleri dahil tüm varlıkları göz önünde bulundurarak, kendisini en büyük kripto paralar arasında 10. Sırada yer alıyor.

En büyük PoW varlıklarının ikinci konumuna geçiş, başlangıçtaki anlamsız görünümü ve onu çevreleyen duygular göz önüne alındığında, meme coin için olağanüstü bir başarı oldu. Twitter’da bu konuya Dogecoin savunucusu dikkat çekti,

“Bunun olacağı kimin aklına gelirdi? Tebrikler Dogefam.”

En iyi PoW kripto paraları arasında Ethereum Classic (LTC), Litecoin (LTC), Monero (XMR) ve Bitcoin Cash (BCH) sırasıyla üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı sırada yer alıyor. Dogecoin’in piyasaya sürülmesinden iki yıl sonra piyasaya sürülmesine rağmen listede Litecoin’in  üzerinde yer alıyor. Dogecoin 2013 yılında piyasa yer almaya başladı ve milyarder Elon Musk’ın en fazla savunduğu meme coin olmayı başardı.

Elon Musk’ın Tesla’sı yakın zamanda premium tahsil edilebilir Cyberwhistle’ı satışa çıkardı ve satın alınması için kabul edilen tek para ise Dogecoin oldu. Son olara 15 Eylül’de 58.750.000.000.000.000.000.000.000 Toplam Terminal Zorluğunda (TTD) meydana gelen Ethereum Birleşmesi topluluğun en fazla konuştuğu konu oldu.

The Merge, Ethereum’u PoS’a geçirerek, Ethereum’un enerji kullanımını %99’un üzerinde başarıyla azalttı. Bu, küresel enerji kullanımının %0,2 oranında azalması anlamına geliyor. Bununla birlikte, madenciliği kullanmaya devam edecek olan Ethereum hard fork zinciri olan ETHPoW’un yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. ETHPoW’un resmi Twitter hesabı, ana ağ sürümüne 1 saatlik geri sayımın 23 saatin altında yayına gireceğini belirtti.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin