Dogecoin yetkilisi yeni bir anket yayınladı! DOGE yatırımcılarını neler bekliyor?
Dogecoin yetkilisi yeni bir anket yayınladı! DOGE yatırımcılarını neler bekliyor?

Dogecoin yetkilisi yeni bir anket yayınladı! DOGE yatırımcılarını neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin Vakfı Direktörü yeni bir anket başlattı. Dogecoin için yeni Hackathon çok yakında olabilir. Dogecoin Twitter hesabı, Dogecoin Vakfı Direktörü Timothy Stebbing’in, DOGE geliştiricilerinin bir DOGE Hackathon’a katılıp katılmayacağını sorduğu bir ileti dizisini retweetledi.

Dogecoin için Hackathon ufukta olabilir

Yayınlanan twette, DOGE geliştiricileri topluluğundan Kasım ayının başında potansiyel olarak bir hafta sürecek bir Dogecoin Ekosistem Hackathon’unda yer almak isteyip istemediklerini oylamalarını istediği iki anket yayınladı.

Konuyla ilgili henüz herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı, ancak Dogecoin Vakfı Direktörü Hackathon sırasında ödüller olabileceğinden bahsetti. Ankette kullanıcılara Hacathon’da yer alıp almayacakları soruldu.

Diğer bir gelişme ise  bu hafta başlarında dünyanın en zengin iş adamı Elon Musk, meme coin’in faydasını genişleterek DOGE’yi desteklemeye devam etmesi oldu. Tesla, bazı ürünleri için Dogecoin’i kabul etmeye başladıktan ve SpaceX de aynı şeyi yapmaya söz verdikten sonra, Boring Company olan Elon Musk tarafından kurulan başka bir şirket, hizmetleri için orijinal meme paralarını kabul etmeye başladı. Şimdi, 2,50 dolar değerindeki 36 DOGE ile Vegas Loop’ta tüm gün boyunca geçerli bir bilet satın alabilir. Musk daha önceki bir tweet’te daha fazla DOGE aldığını ve desteklemeye devam edeceğini duyurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin