Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR yükselecek mi?
Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR yükselecek mi?

Dogecoin ve Uniswap fiyat analizi: Durağan DOGE’de kırılma gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – UNI’nin zincir içi ölçümleri kısa vadede satıcıları destekliyor ancak 20 ABD doları seviyesinin altına düşme olasılığı düşük görünüyor. Dogecoin ise son 24 saat içinde çok az değişti ve yakın vadede sabit bir kanalda işlem yapması bekleniyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Dogecoin’in Bollinger Bantları, kripto para birimi bir konsolidasyon aşamasına girerken birleşti ve kripto sıralamasında DOGE ilk 10’un dışında kaldı. 24 saatlik alım satım hacimleri %30’un üzerinde daralırken, dikkatler BTC ve ETH’ye doğru kaydı ve Dogecoin satın alma aktivitesi azaldı.

RSI, alım ve satım tarafı arasında dengelendi: 50 civarında bir rakam kaydetti. Açık bir kırılma görülmeden önce DOGE önümüzdeki seanslarda en yakın destek ve direnç seviyeleri arasında yatay ticaret yapmayı sürdürebilir. DOGE’nin 50-SMA’nın (sarı) altına düşmesi durumunda ise kısa ve orta vadeli trader’lar için bazı satış sinyalleri karşımıza çıkabilir.

Özetle, net bir eğilimden söz etmek şu an mümkün görünmüyor. Yakın vadede durağan bir ticaret bekleniyor. 50-SMA’nın altına inilirse aşağı yönlü kırılmaya hazırlıklı olunmalı.

Uniswap (UNI) fiyat analizi

Uniswap dün tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktıktan sonra 21,5 dolarlık destek seviyesini çevirmeye çalışıyordu ancak bir düşüş yaşandı. Awesome Osilatör, histogramında kırmızı çubuklar kaydederken; satıcılar kripto fiyatının kontrolünü ele geçirdi ve MACD düşüş eğilimi gösterdi.

Sağlıklı alım satım hacimlerinin olmaması, UNI için yükselişe neden oldu. Düşüş tahminlerine rağmen, kripto para birimi, son 30 gündeki güçlü yükselişin ışığında kendini 20 dolar seviyesinin üzerinde tutabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin