İki dev borsadan flaş DOGE ve SHIB hamlesi! Fiyat artacak mı?
İki dev borsadan flaş DOGE ve SHIB hamlesi! Fiyat artacak mı?

Dogecoin ve Tezos fiyat analizi: DOGE ve XTZ için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos, son 24 saat içinde işlem hacminin artmasıyla yatay kanalının üzerinde bir kırılma kaydetti. Popüler meme-coin Dogecoin ise satış baskısının artmasıyla bir dağıtım aşamasında görünüyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos, fiyatın son 24 saat içinde %8’in üzerinde yükselmesinin ardından 4 saatlik zaman diliminde yatay kanalının üzerine çıktı. Kırılma, fiyatın bir hafta boyunca 3,8 – 3,2 dolar arasında hareket ettiğini gördükten sonra XTZ için konsolidasyon döneminin sonunu işaret edebilir. Ancak, kırılmanın önümüzdeki birkaç işlem seansı için onay beklemesi gerekiyor.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde zirve yaptı, ancak piyasa genelinde bir toparlanma düşünüldüğünde daha uzun süre üst bölgede kalabilir. Chaikin Para Akışı sıfırın üzerine çıktı ve iyimser bir tahmine ağırlık verdi. Ani direncinin üzerinde bir artış muhtemel görünüyor, ancak 4.5 dolarlık direnci kırmak için daha güçlü bir ivme gerekiyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

4 saatlik grafikte kısa mum çubuklarının ortaya çıkması ve geçtiğimiz hafta boyunca yavaşlayan hareket, Dogecoin piyasasındaki ilgisizliği yansıtıyor. Mevcut durum yaklaşık bir ay önce düşünülemez görünürken, kripto para bir süre satılırken kripto para biriminin bir dağıtım aşamasına girmesi mümkün. Bu, DOGE’nin rekor seviyelere yükseldikten sonra daha düşük düşükler oluşturmasıyla da açıklanabiliyor.

Awesome Osilatör, satın alma tarafını biraz destekledi, ancak ivme zayıf. ADX Göstergesi, 10-işaretinden aşağı işaret etti ve pazarda güçlü bir trendin eksikliğini vurguladı. Kısa vadede, DOGE’nin belirli aralıkta sıkışan davranışına devam etmesini bekleyebiliriz. Yükseliş senaryosu durumunda, 0,063 dolarlık direnç test edilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin