Mevcut düşüş Dogecoin ve Shiba Inu'yu diğer kriptolardan daha sert vuruyor
Mevcut düşüş Dogecoin ve Shiba Inu'yu diğer kriptolardan daha sert vuruyor

Mevcut düşüş Dogecoin ve Shiba Inu’yu diğer kriptolardan daha sert vuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlık piyasasının genel olarak düşüşte olması herhangi bir kripto yatırımcısı için sürpriz değil, ancak önceki iki yüksek volatil varlık için özellikle zorlayıcı oldu – Dogecoin ve Shiba Inu. Geçen Salı, kripto para analiz firması Arcane Research, sektörün durumunu inceleyen ve bu gerçekleri ortaya koyan en son raporunu yayınladı.

Arcane Research’ten alınan bu grafik, kripto para birimlerinin – Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) – tüm zamanların en yüksek seviyelerinden sırasıyla -%52 ve -%54 düştü; şaka paraları Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) zirve seviyelerinden daha da sert düştü. SHIB -%77 ve DOGE ise -%82 oranında değer kaybetti.

Bu ayın başlarında, Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone, bekleyen hükümet faiz oranı artışlarının ekonomi üzerindeki potansiyel etkisini inceleyen Kripto Görünümü: Fed ile Mücadele Etme başlıklı son araştırma raporunda bu iki şaka projesi için bu düşüşü öngördü. McGlone’un görünümü, oradaki binlerce isimsiz kripto projesi için iyi olmasa da, DOGE ve SHIB’in özellikle sert bir şekilde etkileneceğini öngördü.

Dogecoin ve Shiba Inu genel piyasa düşüşünden daha sert etkilenmeye devam ediyor

McGlone raporunda, “Kripto, spekülatif aşırılıkların başında geliyor ve daha geniş piyasa dalgasının geri çekileceğine dair erken bir gösterge olabilir. Dogecoin ve Shiba Inu’daki zirveler, benzer piyasa zirveleriyle çakıştı ve kriptodan gelen önde gelen göstergeleri vurguladı” dedi ve devam etti:

“2021’in ikinci yarısındaki SHIB ve 2021’in ilk yarısındaki DOGE, yatırımcılar için 7 gün 24 saat benzeri görülmemiş bir küresel ölçekte spekülatif hype ve eğlence olan coin örnekleridir.”

Yayınlanan bu yorumlarla kastettiği şey, hızlı yükselenlerin aynı hızla düşme eğiliminde olmasıydı, Dogecoin ve Shiba Inu’da olan buydu – bu yıl Federal Rezerv’in gerçek bir faiz artırımından çok önce. Raporunun tezi, faiz oranlarındaki artışların yatırımcıları daha güvenli yatırım seçeneklerinde daha yüksek getiri aradıkları için riskli varlıklardan uzaklaştırma eğiliminde olduğuydu. McGlone, Bitcoin ve Ethereum’un sonunda tüm zamanların en yüksek seviyelerini geri kazanmasını bekliyor, ancak yatırımcıların köpek temalı şaka varlıklarından çıkışa çoktan başladıklarına dair endişelerini dile getirdi.

Zirvelerinden bu yana, hem DOGE hem de SHIB, o zamandan beri piyasa değeri ile ilk 10 kripto paradan düştü ve McGlone, bu spekülatif varlıkların yükselen faiz oranları karşısında daha da düşebileceğini öne sürüyor.

McGlone, “En iyi kripto para birimleri için genellikle hype ve spekülasyonlarla körüklenen bitmeyen savaş, hızlı bir şekilde toplanan çoğu şeyin korkutucu olduğunu anlamamızı sağlıyor” dedi.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin