DOGE fiyat analizi: Dogecoin topluluğu düşüşü fırsat bildi mi?
DOGE fiyat analizi: Dogecoin topluluğu düşüşü fırsat bildi mi?

Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero, 143 dolarlık direnç seviyesini tersine çevirdi ancak yükseliş ivmesi yavaşladığından 148 doların üzerine çıkması pek olası görünmüyor. DOGE’nin kısa vadede düşeceği tahmin edilmekle birlikte, piyasaya belirsizlik hakim.

Monero (XMR) fiyat analizi

Monero 148 dolardan sonraki direnç seviyesine doğru ilerlerken piyasanın boğaları 143 dolarlık fiyat seviyesini yeniden kazandı. Son birkaç gündeki kazançlar 4 saatlik grafikteki yükseliş eğilimi ile vurgulandı. Boğalar, fiyatı sıkı bir şekilde kontrol ediyor gibi görünse de, MACD’nin histogramı yükseliş eğilimi göstermesine rağmen, yükseliş momentumunun azaldığını gösterdi. XMR’yi yukarı çekmek için piyasanın tümünde genişletilmiş bir ralli gerekli olacaktır.

Chaikin Para Akışı grafiklerde sıfırın üzerinde sabit duruyor.

Şu an kanalının üzerine çıkılmaması, XMR’nin bir konsolidasyon aşamasına girdiğini gösteriyor olabilir. 139 doların altına düşüş, ayıların bir sonraki savunma hattını 134,4 dolarla hedeflemesiyle sonuçlanabilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE üzerindeki Bollinger Bantları, fiyatın %800 oranında devasa bir artışla rekor seviyelere yükselmesinin ardından piyasadaki oynaklığın nihayet azaldığını gösterdi. DOGE, son 24 saatte kazancının yaklaşık %16’sını kaybetmesine rağmen, boğaların fiyatı 20-SMA’nın üzerinde tutması ilginç karşılandı.

DOGE piyasası geriliyor ve 24 saatlik ticaret hacmi %50’nin üzerinde düştüğü için önümüzdeki birkaç seansta da kısa vadeli bir düşüş bekleniyordu. Awesome Osilatör denge işaretinin altına düşerken düşüş tahminlerini de destekledi. Düşüşe rağmen, DOGE piyasasında son altı gündeki fiyat hareketleri düşünüldüğünde çok fazla belirsizlik var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin