Dogecoin ve VeChain fiyat analizi
Dogecoin ve VeChain fiyat analizi

Dogecoin ve bu altcoin’e dikkat: Farklı sinyaller var! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ‘Aşırı korku’ hissi tersine dönmeyi reddederken, Dogecoin önceki rallisinin neredeyse yarısını geri aldı ve yakın vadede yükseliş trend çizgisi desteğini kırdı. VeChain ise desenli kırılmalarından sonra yana doğru hareket ederken düşük volatilite aşamasına geçti. Kısa vadeli teknikler ayıları tercih etti.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, VeChain fiyat analiziDogecoin, VeChain fiyat analizi

5 Ocak’taki satışlar, ayıların yatay kanalda (beyaz) birden çok kez yeniden test ettiği 0,1675 dolarlık desteğn kaybetmesine neden oldu. Bunun ardından DOGE %19,6’lık bir gerilemeyle 10 Ocak’ta beş haftanın en düşük seviyesini gördü. O zamandan beri DOGE, 14 Ocak’a kadar %55’in üzerinde bir yatırım getirisi kaydettikten sonra sağlam bir toparlanma yaşadı.

Bununla birlikte, son üç gün içinde fiyat %20’nin üzerinde geri çekilirken ayılar 0,1919 dolarlık direnci sağladı. Şimdi, boğalar için acil test noktası 0,1739 dolar seviyesinde.

Bu haberin yazıldığı sırada DOGE 0,1704 dolardan işlem görüyor. RSI’yı incelediğimizde, son üç gündeki 33 puanlık düşüş, gerileme eğilimi gösterirken orta çizginin altına kaydı. Ayrıca, CMF sıfır çizgisinin altında kaldı ve azalan para girişlerine işaret etti. Ancak, OBV yükselen seviyesini korumayı başardı.

VeChain (VET)

Dogecoin, VeChain fiyat analiziDogecoin, VeChain fiyat analizi

VET, 0,08 dolarlık dirençten bir tersine dönüşe kadar (10 Ocak’ın en düşük seviyesinden) %19,5’lik etkileyici bir kazançtan sonra 0,076 dolarlık desteği geri almak için geri döndü.

Bu kazanç, MEÖ’nün EMA Şeritlerini aşmasına yardımcı oldu. Ancak ayılar yanıt vermekte hızlı davrandılar ve fiyatı 0,0763 dolarlık desteğe geri çektiler. Şimdi, OBV aynı fiyat noktasında önceki seviyelerine uyamadı. Bu durum zayıf bir yükseliş hareketine işaret ediyor.

Haberin hazırlandığı esnada altcoin 0,07676 dolardan işlem görüyor. RSI, orta çizginin altında yana doğru hareket ederken düşüş eğilimi sergiledi. Bununla birlikte CMF, kısa vadeli bir yükseliş trendinin ardından sıfır çizgisini geçtiği için para hacimlerinde iyileşme gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin