Dogecoin, Twitter söylentilerinin ortasında çift haneli kazançlara ulaştı!
Dogecoin, Twitter söylentilerinin ortasında çift haneli kazançlara ulaştı!

Dogecoin, Twitter söylentilerinin ortasında çift haneli kazançlara ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı, Twitter CEO’su Elon Musk’ın DOGE’yi entegre edeceğine dair spekülasyonların ortasında %10’un üzerinde yükseldi. Balinalar ve piyasa taşıyıcıları, Twitter’daki olası ödeme desteği üzerine milyonlarca DOGE almaya devam ediyor.

Balina birikimleri yükselişi tetikledi

Dogecoin, fiyatın son 48 saat içinde %17’nin üzerinde artmasıyla iki büyük ralli gördü. DOGE fiyatı Pazar günü aniden %10’un üzerinde bir ralliye tanık oldu ve fiyat 0,090 dolardan 0,099 dolara sıçradı. Ancak fiyat tekrar 0,094 dolara düşerek bir destek seviyesi oluşturdu.

Salı günü, Dogecoin fiyatı yine %10’un üzerinde bir artışla 0,093 dolardan 0,104 dolara yükseldi. İlginç bir şekilde, ani yükseliş birkaç işlem hacmiyle birlikte geldi. Lookonchain verilerine göre, balinalar veya piyasayı hareket ettirenler yaklaşan bir yükseliş rallisi spekülasyonunun ortasında DOGE biriktiriyor.

En iyi balina, Robinhood‘ın cüzdanından yaklaşık 30 milyon dolar değerinde 300 milyon DOGE aktardı. Whale Alert, milyonlarca DOGE hareket ettiren birkaç balina işlemi kaydetti. Bu, DOGE fiyatının %10’un üzerinde fırlamasına neden oldu.

Elon Musk yaptığı bir paylaşımda, Twitter’ın 2.0 sürümü hakkında planlarından bahsetti. Twitter 2.0 kapsamında uzun tweet’ler, akıllı ve eğlenceli yapay zeka reklamları, daha uzun video yükleme kapasitesi, uçtan uca şifrelenmiş mesajlar ve ‘ödeme’ ile ilgili planlar yer alıyor. Kripto cüzdanı çıkarma planı yeniden gündeme geldi ve yakın zamanda piyasaya sürülebileceği düşünülüyor. Kripto para yatırımcıları cüzdanın piyasaya sürülmesi durumunda DOGE’nin entegre edileceğini düşünüyor. Dahası, kripto topluluğu şimdi Microstrategy’den Michael Saylor’ın son zamanlarda Twitter’da Elon Musk ile etkileşime girdiği görüldüğü için DOGE’yi satın alıp almayacağı konusunda spekülasyon yapıyor.

Dogecoin fiyatı, son 24 saatteki %10’luk ve bir haftalık %40’lık artışın ardından şu anda 0,102 dolardan işlem görüyor. Whale Alert, yaklaşık 20 milyon dolar değerinde 200 milyon DOGE’yi hareket ettiren başka bir büyük işlemi bildirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin