Dubai'de Dogecoin temalı hamburger restoranı açıldı!
Dubai'de Dogecoin temalı hamburger restoranı açıldı!

Dubai’de Dogecoin temalı hamburger restoranı açıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yerel basında çıkan bir habere göre, Dubai’deki ilk kripto para temalı restoran olduğunu iddia eden Doge Burger, bu ayın başlarında kapılarını müşterilerine açtı.

Dogecoin ve fast food sektörü

Dogecoin’den ilham alan Fast food restoranı, Dogecoin dışında Bitcoin, Ethereum, BNB, ve XRP dahil olmak üzere çok çeşitli diğer kripto para birimlerini de kabul ediyor.

Dubai'de Dogecoin temalı bir burger restoranı açıldı!

Bu arada, ABD’nin Florida eyaletinde bulunan bir aileye ait sosisli sandviç restoranı, meme kripto para biriminin benimsenmesini teşvik etmek için Dogecoin ile ödeme yapan herkese %50’lik bir indirim sunuyor.

Bu, Dogecoin’e meraklı olan tek Florida fast food restoranı değil. Tampa Bay’de bulunan kripto temalı bir restoran kısa süre önce “Dogedog” isimli sosisli sandviçi sunmaya başladı.

Geçen mayıs ayında, bir Florida suşi restoranı, pandemi kaynaklı işgücü kıtlığı nedeniyle iş görüşmesine gelen herkese ücretsiz Dogecoin sunmaya başladı.

Kripto ve fast food arasındaki tuhaf ittifak, Tesla CEO’su Elon Musk tarafından yakın zamanda McDonald’s’tan bir ödeme aracı olarak Dogecoin’i kabul etmesini istemesiyle desteklendi. Ancak fast food devi, DOGE’yi kabul etme karşılığında Musk’ın “Grimacecoin” için destek sağlamasını önererek esprili bir yanıt verdi.

Shiba Inu burger de var

İtalya’nın Napoli kentinde bulunan bir burger lokantası olan Welly’s, bu ayın başlarında tam bir marka değişikliği gerçekleştirdi ve dünyanın ilk Shiba Inu fast food restoranı oldu. Artan talep nedeniyle artık küresel olarak daha fazla yer açmayı planlıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin