Dogecoin tasfiyeleri dikkat çekiyor! DOGE rallisi bitti mi?
Dogecoin tasfiyeleri dikkat çekiyor! DOGE rallisi bitti mi?

Dogecoin tasfiyeleri dikkat çekiyor! DOGE rallisi bitti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı son 24 saatte %25’in üzerinde arttı. DOGE, yazım sırasında ortalama 0,1288 dolar fiyatla işlem görüyor.

Dogecoin (DOGE), %110 üzerinde bir ralliye tanık olarak 0,135 dolardaki güçlü direnci kırdı. Bu büyük fiyat artışı, 44 milyar dolarlık Elon Musk Twitter anlaşmasıyla desteklendi. Ancak piyasa verileri, yatırımcıların geçtiğimiz gün içinde Dogecoin’den büyük miktarda parayı tasfiye ettiğini gösteriyor.

Yatırımcılar Dogecoin’den ne bekliyor?

Coinglass’a göre, son 24 saat içinde 110 bin yatırımcı tarafından küresel kripto pazarından 261 milyon doların üzerinde tasfiye gerçekleşti. Bununla birlikte, en büyük tasfiye miktarı Dogecoin’den kaydedildi.

Veriler, son 24 saat içinde Dogecoin‘den 61 milyon dolardan fazla tasfiye edildiğini gösteriyor. Okex ve Binance, her biri 7 milyon dolar değerinde Dogecoin kısa çağrı tasfiyesi bildirdi.

Whale Alert, son 24 saat içinde birden fazla balina cüzdanından farklı kripto borsalarına 18 milyon dolardan fazla Dogecoin aktarıldığını bildirdi. Bununla birlikte, izleyicinin en büyük işlem kaydı, neredeyse 100 milyon DOGE’yi Binance’e taşımak oldu.

DOGE 24 saatlik işlem hacmi yükseldi

Dogecoin fiyatı son 24 saatte %25’in üzerinde arttı. Ani fiyat artışı, Twitter’ın son zamanlarda NFT pazarındaki başka bir ilerlemeyi açıklamasıyla da ateşlendi.

Bununla birlikte, DOGE’nin 24 saatlik işlem hacmi %207 yükselerek 14.5 milyar dolara ulaştı. Son dalgalanma, Dogecoin’in ilk 10 kriptoya girmesine yardımcı oldu. Meme coin, son fiyat hareketinde Cardano’nun (ADA) önüne geçti. DOGE, 17 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin