featured

Dogecoin, talep bölgesinden sıçrama yapabilir! Satın alma zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin olan Dogecoin, piyasadaki olumsuz hissiyat sebebiyle büyük oranlarda değer kaybı yaşadı. DOGE, 0,109 dolar ile 0,124 dolar seviyelerinde bulunan talep bölgesinden bir sıçrama yaşayabileceğine işaret ediyor.

DOGE, 0,139 dolarda bulunan üst trend çizgisinin üzerinde belirleyici bir hareket yaparsa, 0,235 dolara doğru %68 oranında bir yükseliş gerçekleştirebilir. Öte yandan, 0,078 doların altında bir haftalık mum çubuğu, yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır.

Dogecoin fiyatı, haftalık zaman diliminde oldukça popüler ve yükseliş eğilimi gösteren bir model izliyor. Bu seviyelerden bir kopuş yaşanması, Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana neredeyse hiç olmayan bir yükselişi tetikleyebilir.

Dogecoin fiyatı yakında fırlayacak

Dogecoin fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,740 dolardan yaklaşık %85 oranında bir ​​düşüş yaşadı. Neredeyse bir yıldan daha kısa bir süre içinde 0,109 dolar seviyesinde dip yaptı. Bu düşüş, tüm kripto piyasasının yavaş bir düşüş trendi yaşaması sonucunda ortaya çıktı. Ancak birçok altcoin’in aksine DOGE kayıplarını geri almayı başaramadı.

Dogecoin grafik

DOGE için yavaş düşüş trendi, trend çizgileri kullanılarak bağlandığında düşen bir kama modelini tanımlayan üç belirgin düşük yüksek ve düşük düşük seviye üretti.

Bu teknik görüntü, ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafenin kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen %68’lik bir artışla 0,235 dolara ulaşılabileceğini gösteriyor.  Dogecoin fiyatı kırılmaya yaklaşmış olsa da şimdiye kadar başarısız oldu. Yükselmek yerine daha da düştü ve haftalık grafikte 0,109 dolar ile 0,124 dolar arasında bulunan talep bölgesine geriledi.

Yatırımcılar, yukarıda bahsedilen talep bölgesini yeniden test ederken inanç sıçraması yapabilir ve DOGE biriktirebilir. Ortaya çıkan sıçramalar, Dogecoin fiyatı için büyük bir ralliyi tetiklemenin anahtarı olabilir.

Düşük performans gösteren köpek temalı kripto para çevresindeki iyimserlik ne olursa olsun, Bitcoin aşağı yönlü hareket etmeye devam ederse düşüş yaşayacaktır. Dogecoin fiyatı 0,078 doların altında bir haftalık mum kapanışı yaparsa yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Bunun sonucunda da fiyat, 0,048 dolara kadar gerileyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin