Dogecoin sosyal duyarlılığı Ekim ayı seviyelerine ulaştı! DOGE %160'a varan bir ralliye mi hazırlanıyor?
Dogecoin sosyal duyarlılığı Ekim ayı seviyelerine ulaştı! DOGE %160'a varan bir ralliye mi hazırlanıyor?

Dogecoin sosyal duyarlılığı Ekim ayı seviyelerine ulaştı! DOGE yüzde 160’a varan bir ralliye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası dün kısa bir ralliye tanık oldu ancak bugün konsolide oluyor. En tanınmış meme coin varlıklarından biri olan Dogecoin, son dört ayın en yüksek sosyal duyarlılığına sahip olduğu için ralliyi sürdürebilir.

Dogecoin en son Ekim 2022’de benzer bir sosyal duyguya sahipti, takip eden günlerde %160’a varan yükseliş yaşadı.

Kripto izleme platformu Santiment oluşturulan grafiği açıkladı:

“Dogecoin etrafındaki sosyal duyarlılık, DOGE’nin %160 arttığı Ekim 2022’den beri bu kadar olumlu olmamıştı.”

Gerçekten de grafik, DOGE için Ekim 2022’nin sonlarında 7 endeks noktasına yakın bir toplam ağırlıklı duyarlılık ve ardından 0,147 doları bulan keskin bir fiyat artışı gösteriyor. Karşılaştırıldığında, mevcut sosyal duyarlılık 6.199 puanla Ekim ayı seviyelerine yaklaştı.

Santiment‘in ünlü kripto analisti Ali Martinez’den alıntı yapan bir tweet’ine göre, “Dogecoin’e yönelik bu sosyal hacim ve son derece olumlu duygu modeli, sosyal aktivitenin fiyatları nasıl zirveye çıkardığını mükemmel bir şekilde gösteriyor. DOGE hakkındaki görüşünüz ne olursa olsun, tarihsel olarak piyasa koşullarının habercisidir.”

Dogecoin fiyat analizi

DOGE, yazının yazıldığı sırada 0,09 dolardan el değiştiriyor; bu, gün içinde %2,71’lik bir düşüşe, ancak yine de önceki yedi güne göre %5,99’luk bir artışa ve aylık fiyat tablosunda %4,11’lik bir artışa işaret ediyor.

En son düzeltme, Elon Musk’ın Twitter’ın yeni CEO’su olarak köpeğinin bir fotoğrafıyla şaka yollu alay ederek gerçekleşen bir fiyat artışını takip ediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin