Dogecoin son 7 gün içerisinde %25 yükseldi! DOGE yükselişi devam edecek mi?
Dogecoin son 7 gün içerisinde %25 yükseldi! DOGE yükselişi devam edecek mi?

Dogecoin son 7 gün içerisinde %25 yükseldi! DOGE yükselişi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük varlıklar için zorluk dönemi devam ederken, Dogecoin yükselişini sürdürüyor. Elde edilen verilere göre Dogecoin 14 Ocak 2023’te Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden kalkacak olan DOGE-1 ve IM-1/NOVA-C ay yüklerine sahip SpaceX Falcon 9’un fırlatılması için geri sayım başladı.

Bir hatırlatma olarak, SpaceX’in kurucusu ve Tesla (NASDAQ: TSLA) CEO’su Elon Musk, Mayıs 2021’de “DOGE-1 Ay Görevi”ni duyurmuştu, ancak fırlatma, ertelenmişti.

Dogecoin fiyat analizi

Yazım sırasında DOGE, gün içinde %4,08’lik bir düşüş yaşamasına rağmen son 7 gün içerisinde %25,45 oranında artış yaşıyor. Teknik gösterge Bitcoin için satın alma sinyali veriyor, BTC’nin ayı piyasasının dibe vurduğunu ima ediyor

Solana, 24 saat içinde %9 sıçrayarak ilk 100’ya öncülük ediyor. Dogecoin 25 Kasım Elon Musk kripto podcast sunucusu David Gokhshtein’in 700.000 takipçisine Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin ve yeni Twitter (NYSE: TWTR) CEO’sunun yakında birlikte çalışmaya başlayacağını söyledi. Altcoin 24 saat içinde %8’in üzerinde değer kazandı.

Eylül 2021 tarihinde Buterin, DOGE geliştiricilerinin Proof-of-Stake (PoS) algoritmasına geçmeyi düşünmeleri gerektiğini söyledi. Ethereum kodunun bu geçiş için kolayca kullanılabileceğini ekledi. DOGE-1 ay uydusunun lansmanı planlandığı gibi giderse, Dogecoin’in Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinin bile üzerine çıkarak rekor seviyelere çıkmasına neden olabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin