Dogecoin kritik direnci kırarsa bu seviyelere bir ralli yapabilir! Fiyat analizi

Dogecoin sahip sayısı yeni bir rekor kırdı! DOGE geri mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) Dokuz aylık bir aranın ardından yatırımcıların dikkatini bir kez daha çekiyor gibi görünüyor. Etherscan’ın en güncel istatistiklerine göre Dogecoin sahiplerinin sayısında bir artış oldu. Piyasa değerine göre en büyük meme tabanlı kripto para birimi, son 48 saat içinde 11.410 yeni sahip kazandı. Böylece DOGE, toplam 486,439 sahip sayısına ulaşarak rekor kırmış oldu.

WhaleStats’a göre en büyük 1000 BNB cüzdanında 46.481.982 dolar değerinde 323.502.178 DOGE var. Elon Musk, Tesla’nın DOGE’yi belirli öğeler için meşru bir ödeme mekanizması olarak kabul edeceğini açıkladı ve bu da yatırımcıların meme para birimine ilgisini ateşledi.

Bazı kripto topluluğu üyeleri haberi memnuniyetle karşılarken, diğerleri onun sallantılı Dogecoin projesine verdiği destekle alay etti. Elon Musk, Tesla’nın kripto para birimini kabul etmesinin ardından McDonald’s’tan DOGE’yi bir ödeme şekli olarak kabul etmesini istedi.

Dogecoin’in Proof-of-Stake’e geçişi

Sektördeki birkaç büyük oyuncu, Dogecoin’in Proof-of-Stake’e (PoS) geçişini destekliyor. DOGE, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,8 dolardayken, dört milyonluk güçlü bir holding tabanına sahip olmuştu. İlk çıktığında, altcoin’in stabil bir fiyat hareketi vardı ve geliştiriciler onu çalışır durumda tutmak için sürekli olarak kullanışlılığını artırıyordu.

Dün bir podcast’e konuşan Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, bu yeni yolda (PoS) Dogecoin’i nasıl desteklemeyi planladığını açıkladı. Buterin daha önce meme para birimi projesine desteğini ifade etmiş olsa da, bu projeye dahil olma konusundaki ilgisini ilk kez özellikle belirtti.

CoinMarketCap’e göre bugün DOGE fiyatı 0.142574 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 388.686.650 dolar.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin