Dogecoin piyasa koşullarına meydan okuyor! Güçlü kalabilecek mi?
Dogecoin piyasa koşullarına meydan okuyor! Güçlü kalabilecek mi?

Dogecoin piyasa koşullarına meydan okuyor! Güçlü kalabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi son günlerde yükseliş eğiliminde ve meme coin 0,09269 dolarlık bariyeri aştı. Yükseliş trendi son birkaç gündür güçleniyor ve bugün fiyat 0,09336 dolardaki dirençten kurtulmayı başardı. Dogecoin, önümüzdeki hafta daha yüksek seviyeleri hedefliyor. 0,0793 dolardaki destek güçlü kalırsa, daha fazla toparlanma beklenebilir. Diğer kripto para birimlerinin çoğu bugün düşüş trendlerinde hareket ediyor, bu nedenle Dogecoin önümüzdeki haftalarda daha fazla kazanç elde etmek için eşsiz bir fırsata sahip.

image 218

DOGE/USD 1 günlük fiyat grafiği: Yükseliş eğilimi güçlenirken fiyat 0,09269 doları gördü

Bir günlük Dogecoin fiyat analizi, fiyatta bir artış bildirildiği için yükseliş eğilimini doğruluyor. Boğalar hakimiyeti koruduğu için meme coin yüksek noktalara dönüyor. Bugün, fiyatın 0,09269 $ seviyesine çıkmasıyla fiyatta önemli bir artış gözlemlendi. Fiyat, hareketli ortalama (MA) değerinden oldukça yüksek olduğundan, bu alıcılar için oldukça cesaret verici bir işarettir.

image 216

MACD göstergesi de fiyat hareketlerinde olumlu bir eğilim gösteriyor. RSI göstergesi de şu anda 65.43’te olduğu için güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Sonuç olarak, önümüzdeki haftalarda fiyat yükselmeye ve yeni zirvelere ulaşmaya devam edecek gibi görünüyor.

Dogecoin fiyat analizi: En son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Dogecoin fiyat analizi, fiyat önemli miktarda artış gösterdiğinden yükseliş eğilimini doğruluyor. Fiyat artışının çoğu, fiyatın sürekli olarak yükselmesiyle birlikte boğaların çabalarından geldi. En son fiyat zirvesi 0,09269 dolarda bulundu ve bu, piyasa duyarlılığının yükselişte olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

image 217

RSI göstergesi şu anda ufukta güçlü bir yükseliş hareketini gösteren 40.55 civarında seyrediyor. MACD momentum göstergesi de pozitif değerlere döndü ve fiyat hareketlerinde yükseliş eğilimi gösteriyor. 4 saatlik bir grafikteki Hareketli ortalama da en son fiyat değeri onu geçtiği için güçlü bir yükseliş trendi gösteriyor.

Dogecoin fiyat analizi sonucu

Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor, çünkü kripto para aşağı kırıldıktan sonra yükselmeyi başardı ve şu anda yeşilde işlem görüyor. Birkaç saat daha geri çekildikten sonra DOGE/USD’nin yukarı yönlü devam etmesini bekliyoruz. Eğilim devam ederse, bir sonraki direnç 0,09269 dolar ve bu kırılırsa fiyatın yakında 0,0947 ila 0,0950 dolar seviyelerine yükselmesini bekleyebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin