Dogecoin patronundan flaş hamle! Güven tazeliyor
Dogecoin patronundan flaş hamle! Güven tazeliyor

Dogecoin patronundan flaş hamle! Güven tazeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin’in yaratıcılarından Billy Markus, “Dreaming Doge” isimli bir NFT koleksiyonu başlattığını ve OpenSea’ye gönderildiğini belirtti.

Haberin devamında OpenSea’ye gelen büyük rakipten bahsedeceğiz.

“Dreaming Doge” NFT koleksiyonu satışa çıktı

Markus’un tweet’inde adresini paylaştığı OpenSea’deki sayfaya göre, “Dreaming Doge”, her biri 88 sürümde piyasaya sürülecek sekiz NFT içeriyor.

Dogecoin yaratıcısından NFT koleksiyonu geldi!

Billy Markus, parça başına 0,088 ETH taban fiyatından başlayan pikselli DOGE temalı NFT’lerin kalan üçünü piyasaya gönderdi.

GameStop, OpenSea’ye rakip oluyor

Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, video oyunları için yeni ve ikinci el yazılım ve donanımın büyük bir satıcısı olan GameStop NFT’ler için kendi pazarını başlatmayı planlıyor.

GameStop, Avustralya merkezli Immutable ile ortaklık kurdu ve NFT’lerle ilgili projeleri teşvik etmek için 100 milyon dolarlık bir fon başlatıyor.

Şirket, 2022’nin sonuna kadar Ethereum’da NFT ticareti için bir pazar yeri başlatmak için Immutable’ın platformunu kullanmayı planlıyor. Bunun karşılığında Immutable, GameStop’a 150 milyon dolarlık IMX kadar ödemesi yapacak.

Tüm bu gelişmeler her ne kadar kripto piyasası kışı yaşasa da NFT piyasasının durulmadığını gösteriyor. Birçok insan ve yatırımcı tarafından anlaşılamayan değerlere sahip olan bu tokenlerin ne amaçlarla nasıl kullanıldığı en çok speküle edilen konulardan.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin