featured

Dogecoin kurucu ortağı, ayı piyasasının 4 yıl süreceğine inanıyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin’in kurucularından biri, mevcut ayı piyasasının ne kadar süreceğini ve neden devam bir süre daha devam edeceğini söyledi.

2013 yılında Jackson Palmer ile birlikte parodi olarak Dogecoin’i yaratan mühendis Billy Markus, mevcut kripto ayı piyasasının nedenleri ve bunun ne kadar sürebileceği hakkında görüşlerini Twitter’da paylaştı.

“Eninde sonunda düzelecek ancak belki 4 yıl gibi bir sürede”

Kısmen şaka olan bir tweet’te Dogecoin kurucusu Markus, kripto piyasasının “eninde sonunda düzeleceğini” beklediğini paylaştı. Ancak, bunun biraz zaman alabileceğine de dikkat çekti ve “yakında değil” diye tweet attı. Bekleme süresinin kabaca 4 yıl olabileceğini tahmin ediyor.

Dogecoin

Bu kripto satışının “hızlı ve agresif” olup olmayacağı ve güçlü bir sıçrama ile sonuçlanıp sonuçlanmayacağı sorulduğunda, Markus, küresel ekonominin korkunç durumunu gerekçe göstererek cevapladı.

Bir önceki kripto kışı da kabaca dört yıl sürdü. Ocak 2018’de başlayıp Bitcoin’in nisan ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 63,500 dolara ulaştığı ve ardından kasım ayında yaklaşık 69,000 dolara yükseldiği 2021’e kadar sürdü.

Bu yazının yazıldığı sırada, kripto para piyasasının lideri olan Bitcoin, başka bir düşüşle karşı karşıya kaldıktan sonra 21,900 dolar civarında işlem görüyor. Dogecoin, Elon Musk’ın ABD televizyonunda Saturday Night Live’daki ilk çıkışı sayesinde geçen mayıs ayında elde ettiği 0,7376 dolarlık tarihi zirvesinden yaklaşık %92 oranında bir düşüş yaşadı ve 0,055 dolar civarında işlem görüyor.

SkyBridge Capital daha fazla Bitcoin ve Ethereum satın alıyor

Pazartesi günü, SkyBridge Capital varlık yönetimi fonunun kurucusu ve CEO’su Anthony Scaramucci, CNBC’nin Squawk Box gösterisine katılarak mevcut ayı piyasasına rağmen iyimser olduğunu ve daha fazla BTC ve ETH aldığını paylaştı.

Bitcoin’in hâlâ tüm kripto pazarının %50’sinden fazlasını oluşturduğunu vurguladı. Bu nedenle “burada kaliteye bir uçuş var” dedi.

Genel olarak, yatırımcıları “disiplinli kalmaya” ve kripto fiyatlarının ağır bir düşüşle karşı karşıya kalması konusunda panik yapmamaya çağırdı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin