featured

Dogecoin 1 haftalık performansı ile önemli seviyelere geri döndü! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin, yeniden önemli bir fiyat seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. Peki meme coin, bu yükselişi devam ettirip tekrar 10 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşabilecek mı?

DOGE haziran başında düşüş yaşamasının ardından yaklaşık iki hafta içinde 0,07 dolara yükselmeyi başardı. Elon Musk ve The Boring Company’nin yanı sıra Dogecoin’nin benimsenmesiyle ilgili diğer bazı haberler sayesinde geri dönüş başarılı oldu. Ve tabii ki piyasadaki genel olumlu hava da yükseliş hareketine destek oldu.

0,07 dolar seviyesi gözde meme coin için gerçekten tarihi bir işarettir. DOGE, sanki Elon Musk tarafından tasarlanan SpaceX roketlerinden birindeymiş gibi Nisan 2021’de bu yana %540 oranında yükseliş kaydetti. Bu durum oldukça ironik çünkü Elon Musk, DOGE kampanyasını son iki günde yeniden hızlandırdı.

İlk olarak, Musk’ın The Boring Company tarafından geliştirilen Las Vegas’taki ulaşım ağı Loop’un, bir seyahatin 1,5 dolara mal olacağı ve Dogecoin ile ödeme kabul edeceği haberi fiyatı hareketlendirdi. Bu seyahat günlük abonelere 21,5 DOGE token’ına eşit olan 2,5 dolara mal olacak . Ardından, haberler hakkında yorum yapan girişimcinin kendisi, mümkün olan her yerde meme coin’i desteklediğini belirtti.

Daha sonra, geçtiğimiz hafta meme coin’in hayran topluluğu olan Doge Army, Dogecoin’nin Kanadalı bir gıda teknolojisi girişimi olan WeCook’un ürünleri için de ödeme olarak kabul edileceği ve Japonya’nın en büyük kripto borsası FTX Japan’da listelendiği haberlerini yayınladılar.

DOGE fiyat grafik analizi

Tüm bu olumlu haberler, Dogecoin’in grafiklerinde de olumlu bir harekete sebep oldu. Dikkatli yatırımcılar, sadece 29 Haziran’dan sonraki dönemi göz önünde bulundurarak, 0,07 dolara hatalı bir düşüş yaşamasının ardından geçen ay olduğu gibi kanalın dibine geri dönmediğini fark edebilirdi.

Dogecoin grafik

Aksine DOGE, yine önemli seviyenin altında biriktirilmeye başlandı. Bir sonraki hafta ise kritik seviye yeniden kırıldı. Meme coin, resmi tamamlamak için, 0,07 dolar seviyesini korumaya devam ediyor. Ancak kripto para piyasasında genel olarak varlığını hissettiren negatif hava ile birlikte bir sonraki fiyat hareketi konusunda şüpheler devam ediyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin