Dogecoin önemli bir seviyeyle karşı karşıya! Kırılma hangi yöne olacak?
Dogecoin önemli bir seviyeyle karşı karşıya! Kırılma hangi yöne olacak?

Dogecoin önemli bir seviyeyle karşı karşıya! Kırılma hangi yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı, önemli bir destek tabanına yaklaşırken trendin tersine döneceğine işaret ediyor. Bu bariyerin yeniden test edilmesi, DOGE için yükseliş trendini başlatan bir dip dönüş modelini tamamlayabilir.

Dogecoin fiyatı belirleyici bir an ile karşı karşıya

Dogecoin fiyatı, 1 Aralık 2021’den bu yana azalan trend çizgisinin altında işlem görüyor. Ek olarak, DOGE bu engel ile 0,128 dolarlık bir destek seviyesi arasında sıkışıp kaldığı için toparlanmaya devam ediyor. Ayrıca, 0,128 dolarlık başka bir yeniden test, üçlü dip olarak bilinen bir dip dönüş paterni yaratacak. Bu teknik oluşum, Dogecoin fiyatının düşüş trendinin sona erdiğini ve yeni bir yükseliş trendinin yakın olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle, yatırımcılar bu süreçten yararlanmak için kendilerini konumlandırabilirler. Artışa gelince, DOGE muhtemelen haftalık direnç bariyerini 0,163 dolardan yeniden test edecek. Satın almalar devam ederse, meme coin 0,194 dolarlık engeli uzatabilir ve toplam kazancı %26’dan %51’e getirebilir. Böyle bir gelişme meydana gelirse, piyasa yapıcıların Dogecoin fiyatını 0,215 doların üzerine çıkarması için iyi bir şans var.

 DOGE/USDT 4-hour chartDogecoin fiyatı 0,128 dolar destek seviyesinden sıçramayı başarırsa, yukarıda ayrıntıları verilen yükseliş görünümü makul görünüyor. Yükseliş tepkisi görmemek, DOGE için kötüleşen bir duruma işaret edebilir. 0,128 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturarak yükseliş tezini geçersiz kılacak. Bu durumda, Dogecoin fiyatı potansiyel olarak %42 çökebilir ve 0,074 dolar destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin