Dogecoin ölüyor mu?
Dogecoin ölüyor mu?

Şok: Dogecoin ölüme mi gidiyor? “Çifte darbe” geldi! Bu seviyeler kritik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son yılların en dikkat çeken kripto paralarından olan ve Türk yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiği Dogecoin, çok sert bir düşüş döneminde. Son 24 saatte %8 daha düşen köpek temalı kripto para 15 sente dayanmış durumda. Peki DOGE bundan sonra yükselebilecek mi?

Dogecoin ölüme mi gidiyor?

Dogecoin fiyatı önemli bir zayıflıkla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Mevsimsellik ve düşüş eğilimine düşük hacim de eklenince manzara iyice kötüleşti. DOGE için yakın vadede herhangi bir olumlu hareket beklemek mantıklı olmayabilir.

Dogecoin fiyatı, Ichimoku Kinko Hyo sistemindeki en kritik uzun vadeli düşüş sinyallerinden birini tamamladı: İdeal Ayı Ichimoku Breakout.

0,09 dolara düşüş imkansız değil

Bu sinyal şu anda Dogecoin fiyatı için net bir şekilde geçerli görünüyor. Sonuç olarak Dogecoin için şimdi 0,09 dolar değer alanına kadar bir düşüş ihtimaller arasına girdi. Bundan sonra hacim profili incelebilir, DOGE daha da büyük bir hızla düşüşü sürdürebilir.

Dogecoin için nihai destek, 2021 Kontrol Hacmi Noktası olan 0,05 $’a kadar görünmeyebilir. Ancak bu, Dogecoin’in Mayıs ayında belirlenen tüm zamanların en yüksek değerinden %93’ten fazlasını kaybedeceği için açık bir teslim olma hareketi anlamına gelecektir.

25 sente tırmanış, DOGE’yi ipten alabilir

Boğaların bulabileceği tek kısa vadeli rahatlama, haftalık grafikte gelen bir ortalama geri dönüş kurulumu. Haftalık mum çubuklarının gövdeleri ile Tenkan-Sen arasındaki boşluklar genişlemeye devam ediyor. Tenken-Sen’i 0,24 $’da test etmek için geri dönüş giderek daha olası hale geliyor.

Daha fazla düşüş eğilimini reddetmek için Dogecoin’in 0,25 $ değer alanında veya üzerinde haftalık bir kapanışa sahip olması gerekiyor.

Peki Ethereum 2022’de ne kadar olacak? Merak edenler buraya.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin