Dogecoin fiyat analizi: Önümüzdeki hafta nasıl hareket edecek?

Dogecoin ne kadar yükselecek? Hedefte ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerin en büyük patlamasını yaşayan meme coin’i büyük bir yakıt aldı. Roketi ateşleyen kripto para birimi, haftalık ve aylık önemli kapanışlara imza attı. Elon Musk sayesinde grafiğinde de iyileşme yaşaması hedefleri yükseltiyor. Peki Dogecoin ne kadar yükselecek?

31 Ekim Pazartesi günü Elon Musk, Shiba Inu evcil köpeğinin Twitter tişörtü giydiği bir Cadılar Bayramı tweet’i paylaştı. Bu paylaşım SHIB yerine DOGE’ye yaradı. 

Elon Musk’ın tweet’i, DOGE’yi %15 daha yukarı taşıdı. Haftalık göz dolduran performans günlüğe fazlasıyla yansıdı. 

Dogecoin ne kadar yükselecek?

Musk’ın yakıt taşımasıyla beraber DOGE/USD paritesi 0.14 doların üstünde kalabildi. Fed’in açıklama yapacağı Çarşamba gününde bile halen 0,14 bölgesinde kalabildi. Şimdi yatırımcılar “Dogecoin ne kadar yükselecek?” Sorusunu merak ediyor. 

Geçen hafta Dogecoin, Elon Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın almasıyla güçlü bir ralliye girdi. Dünyanın en büyük meme coin’i haftalık grafikte %140 kazançla işlem görüyor.

Dogecoin ne kadar yükselecek
Dogecoin ne kadar yükselecek

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, Twitter haberlerinin DOGE fiyat rallisinin arkasındaki tek neden olduğuna dair net bir kanıt buldu. Geçen hafta DOGE fiyatı 15 sente ulaştı ve daha sonra geri çekildi. Ancak Musk’ın Pazartesi günü attığı tweet onu bir kez daha bu fiyat seviyesine itti.

DOGE/USDT Günlük Grafik

Dogecoin fiyat hareketleri

DOGE para birimi, Haziran ayında önemli bir destek seviyesinden sonra yükseldiğini görüyoruz. Yaklaşık 6 aylık süre zarfında grafikte görüldüğü gibi DOGE/USDT paritesi 0,050 bölgesinden 0,1550 alanına kadar geldi.

Meme coin, 6 aylık dönemini ise yüzde 220’nin üzerinde performans taçlandırdı. Burada Elon Musk’ın etkisi ve grafiğin verdiği tepki büyük bir kıstas oldu.

Dogecoin ATH zirvesi ve şu anki durum
Dogecoin ATH zirvesi ve şu anki durum

Son grafiğimize baktığımızda ise 2021 yılının Mayıs ayında Dogecoin ATH gerçekleştirmişti. Bu tüm zamanlar zirvesinden sonra büyük bir çıkış yaptığı dönemlerden birisi olduğu anlamına geliyor. Ayrıca Dogecoin şu an ATH seviyesinden yaklaşık yüzde 80 değer kaybettiğini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin