Dogecoin kurucu ortağı hakkında şok iddia! İşte detaylar
Dogecoin kurucu ortağı hakkında şok iddia! İşte detaylar

Dogecoin kurucu ortağı hakkında şok iddia! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Marcus’a, taklit proje Dogechain’i tanıtmak için 14 milyon dolar teklif edildi. Ancak Marcus, bu teklifi reddetti ve topluluktan büyük takdir topladı.

DOGE’nin kurucu ortağı teklifi reddetti

Twitter kullanıcısı @RepeatAfterVee, 2013 yılında Jackson Palmer ile birlikte meme kripto para birimi Dogecoin’i kuran bir BT mühendisi olan Billy Markus’un Dogechain hakkında tweet atma ve 10 milyar DC’lik ödeme için teşvik etme teklifini reddettiğini twitter üzerinden paylaştı.

Billy Markus’un bu büyük meblağ için DOGE topluluğuna ihanet etmeyi reddettiğini ve bu nedenle DOGE topluluğunu “en derin saygısını” hak ettiğini yazdı.

Markus buna ironik bir tweet ile yanıt verdi ve Dogecoin’i yaratarak zengin olmadığını açıkça belirtti ve sürekli Dogecoin’den para kazanmak ile suçlandığını belirtti.

Markus’un lansmanından kısa bir süre sonra Dogecoin projesinden ayrıldığını belirtmekte fayda var. Bununla birlikte, Twitter’da aktif olmaya devam ediyor ve genel olarak kripto küresi hakkında yorum yapıyor. Son zamanlarda, DOGE gelişimine geri dönme niyetinde olmadığını ve yeni bir dijital para birimi yaratmayı planlamadığını itiraf etti.

DOGE topluluğuna Dogechain hakkında uyarı

Dogechain, bilinenin aksine Dogecoin üzerine kurulmadığı için gerçek bir 2.katman ağı değildir. Ayrıca, ‘resmi’ bir Dogecoin projesi değildir. Dogecoin Vakfı, 16 Ağustos’ta Dogechain’e ait olmadığını belirten paylaşım yaptı. Bugün erken saatlerde Dogechain (DC) fiyatı, %220 oranında artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,002694 dolara ulaştı. Ancak, şimdiye kadar, bu kazanımların bir kısmı kaybedildi. ABD merkezli büyük kripto borsası KuCoin’in, tokeni listelemesi haberlerinin ardından bu büyük fiyat artışı gerçekleşti.

Ancak DOGE topluluğu, Dogechain’in değersiz olduğunu ve zaten DOGE ile ilgili olmadığını açıklayan bir uyarı yayınladı. Tweet, Dogechain yaratıcılarının, “insanları Dogecoin için iyi olduğuna inandırmak” için etkileyicilere para teklif ettiğini iddia etti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin