Kripto ayıları yeniden sahne aldı: İşte gerçekleşen tasfiyeler…

Dogecoin kurucu ortağı, ayı piyasasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında devam eden ayı dönemi henüz bitmiş gibi durmuyor. Anlık fiyat hareketleri her ne kadar iyi olsa da genel yapılar halen 2021 senesinin zirvesinden uzak. Dogecoin kurucu ortağı ise piyasanın gidişatı hakkında konuştu.

Piyasadaki en büyük meme coin’lerden Dogecoin kurucu ortağı, genişleyen pazarın bize getirdiği olası durumları takipçileriyle tartıştı. 

Kurucu ortak iyi bir şeyin olmadığını tweet’leyerek halen ayı piyasasında olduğumuzu vurguladı. Son 466 gündür uzun bir ayı piyasasında hareket eden varlıklar silsilesi var. Buna Dogecoin’i de dahil edebiliriz.

Dogecoin’in son fiyat performansı göz önüne alındığında ayı piyasasını en fazla yaşayan varlıklardan biri. Dogecoin için uzatılmış ayı piyasası, bir türlü son bulmadı. Bazı varlıklar ralli yaşasa da DOGE için bu çok kısıtlı kaldı.

Dogecoin hakkında daha fazlası

Elon Musk’ın desteklediği ve genel olarak kripto para piyasasındaki boğa koşusu sayesinde 2021 yılında çok konuşuldu. Tüm zamanlar ATH’sini en popüler meme coin 0,73 dolarla yaptı.

Ne yazık ki, 2022 yılı diğer varlıklarda olduğu gibi DOGE içinde iyi geçmedi. Piyasada kurumsal yatırımcılar ve balinalardan gelen ilk büyük ölçekli satış olaylarıyla karşı karşıya kaldıktan sonra Dogecoin’in fiyatı hızla düştü. 

Elon Musk’ın Dogecoin’den bahsettiği ve insanların onunla Tesla için ödeme yapmasına izin vereceğini söylemene rağmen fiyatta çok az hareketlilik görüldü.

Ayı piyasasından çıkmak için en son girişim, DOGE’nin fiyatının sadece birkaç gün içinde %30’dan fazla arttığı ve kripto para piyasasının zirvesinde dikkatleri üzerine çektiği 16 Ağustos’ta oldu. Şimdi ise yeniden sessizliğini koruyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin