Dogecoin kritik seviyeyi yeniden test etti! Düşüş derinleşecek mi?
Dogecoin kritik seviyeyi yeniden test etti! Düşüş derinleşecek mi?

Dogecoin kritik seviyeyi yeniden test etti! Düşüş derinleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizine göre önceki desteğin yeniden test edilmesiyle birlikte bugün düşüş eğiliminde hareket ediyor. Bununla birlikte, DOGE/USD ilerlemesini şimdiden yavaşlattı ve yakında başka bir düşük yerel zirvenin belirleneceğini gösteriyor.

Piyasa son 24 saat içerisinde kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin yüzde 1,9, Ethereum ise yüzde 5,7 düşüş kaydetti. Diğer önemli coinlerden biri olan Ripple (XRP) yüzde 11,8 değer kazandı ve günün en iyi performans gösterenlerinden biri oldu.

Dogecoin price analysis: DOGE retests $0.06, further decline overnight? 1

DOGE/USD 0,05638 dolar ile 0,06048 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte önemli bir oynaklık yaşadı. Ayrıca ticaret hacmi yüzde 64,2 artarak 407,43 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 7.86 milyar dolar civarında işlem gördü ve kripto para genel olarak 10. sırada yer aldı.

DOGE 4 saatlik grafik: DOGE düşüşe devam etmeye mi hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, satın alma baskısının son saatlerde ise yavaşlamaya başladı. Bu da yakında başka bir düşük yerel yüksek seviyenin belirleneceğini ve DOGE’nin oradan daha aşağı hareket edeceğini ortaya koyuyor.

Dogecoin price analysis: DOGE retests $0.06, further decline overnight?

Dogecoin fiyatı, haftanın başında yüzde 10’luk hızlı bir düşüş kaydetti. DOGE/USD, 0,056 dolara destek buldu, bu da genel piyasa duyarlılığının hâlâ çok düşüşte olduğunu gösteriyor.

Oradan, DOGE hızlı bir şekilde 0,06 dolara geri çekildi. Burada bir kez daha net bir düşük seviye belirlendi. Düşüş eğilimini daha da teyit etti. Konsolidasyon, dün geç saatlerde bir başka yukarı yönlü reddetme yapılana kadar piyasa kararsız olduğu için haftanın ilerleyen saatlerinde izledi.

Bir gecede, Dogecoin fiyatı 0,056 dolarlık desteğe kadar gerilerde burada satıcılar henüz yeterince güçlü olmadığı için daha yüksek bir tepki görüldü. Sonuç olarak, DOGE/USD bir kez daha geri çekildi. Önümüzdeki günlerde daha düşük takipleri kırma girişiminden önce, başka bir yerel en yüksek seviyeye yükselebilir.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, 0,056 dolarlık destek ve tepkinin 0,06 dolarlık dirence geri sıçramasını gördüğümüz için bugün düşüş devam ediyor. Bu nedenle, bir gecede daha düşük bir zirve daha belirlenmesini ve DOGE haftanın geri kalanında daha da düşebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin