BONK yakım işlemlerinden sonra daha çok büyüyebilecek mi?

Dogecoin katili olarak lanse edilmişti: Bu meme coin yarı yarıya düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin piyasasının lideri olan Dogecoin, her dönem yeni bir rakibiyle baş başa kalıyor. Kendi piyasasında en değerli varlık olabilmeyi başaran DOGE, zorlu rakiplerle yarışmayı sürdürüyor. Bu zamana kadar en dişli rakip ise Shiba Inu oldu.

Son zamanlarda ortaya çıkan bazı meme coin projeleri de her zaman alternatif olarak gösterildi. İşte bunlardan biri de BONK oldu. 2022 yılının son döneminde ortaya çıkan çılgın meme coin, büyük bir fiyat patlaması yaşadı.

10 kattan fazla değer gören meme coin daha sonrasında ise derin bir düşüşe geçti. 5 Ocak Perşembe günü yaptığı zirveden sonra düzenli bir şekilde geri çekilme yaşadı. Piyasa değerinde de kötü bir çizelgeye ulaşmasıyla kısa sürede yüzde 50’nin üstünde kayıp gördü.

Bonk, meme coin piyasasında çabuk geriledi

Perşembe günü itibarıyla toplam kripto piyasası değerlemesinin %3,4’lük artışla 880 milyar dolara ulaştı. Bazı kripto para birimleri için bu iyiye işaret oldu. Fakat piyasayı geriden izleyen bazı para birimleri günlük ve haftalık kayıplarını gizleyemedi. 

Solana’nın yeni basılan köpek merkezli meme coin’i BONK, rakiplerine göre büyük bir fiyat düşüşü yaşadı. Dogecoin katili olarak ortaya çıksa da bir anda havası söndü.

Coingecko’nun verilerine göre BONK , son yedi gün içinde %66 gibi büyük bir düşüşle 0,000000917 dolardan işlem görüyor. Sadece son 24 saatte BONK %15 değer kaybetti.

İlk başarısına rağmen, meme coin BONK, lansmanını takip eden haftalarda zor zamanlar geçirdi. Birdenbire ortaya çıkan ve piyasa değeri açısından en iyi 200 kripto para birimi arasında hızla yükselirken her şey tepetaklak oldu.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin