Dogecoin kan kaybetmeye devam ediyor! Düşüş nerede son bulacak?
Dogecoin kan kaybetmeye devam ediyor! Düşüş nerede son bulacak?

Dogecoin kan kaybetmeye devam ediyor! Düşüş nerede son bulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance’ın rezerv kanıtı verilerinin uluslararası denetim şirketi Mazars’ın web sitesinden silinmesiyle, kripto para birimi sektöründeki kan kaybı arttı. En büyük meme coin Dogecoin, en çok kaybeden varlıklar arasında yer alıyor.

Yazım sırasında Dogecoin, son 24 saatte %10 düşüşle 0,0775 dolar civarında işlem görüyor. İşte kripto fiyatının geçen ay nasıl değiştiğini gösteren bir grafik:

Dogecoin Price Chart

Yukarıdaki grafikte görebileceğiniz gibi, Dogecoin Kasım sonu ile Aralık başı arasında toparlanıyor, bu süreçte 0,10 dolar seviyesinin üzerine çıkıyor ve yatırımcılara memecoin’in koşuya devam edip FTX çöküşünden kaynaklanan kayıpları telafi edebileceği umudunu veriyor.

Ancak, son birkaç hafta içinde trend tersine döndü ve bunun yerine kripto paranın fiyatı düşüş kanalına girdi. Özellikle son iki gün, DOGE sahipleri için acımasız geçti. Bu en son düşüşün ardından, meme coin %20 kayıp yaşadı. Karşılaştırma için, rakip kripto para Shiba Inu (SHIB) bu dönemde sadece %11 düştü.

Bununla birlikte, aylık performans açısından, Dogecoin yatırımcıları SHIB sahiplerinin %12’lik kaybına karşılık %10 kayıpla işlem görüyor.

Bununla birlikte, DOGE’nin son zamanlarda gösterdiği kötü performansa rağmen, kripto para birimi, aşağıdaki tablonun da gösterdiği gibi, kripto para birimi sektöründeki piyasa değerine göre en büyük 8. kripto para olarak yerini hâlâ sağlam bir şekilde elinde tutuyor.

Dogecoin Vs Crypto Market

Dogecoin’in piyasa değeri ile sıradaki kripto para Cardano (ADA) arasındaki fark şu anda 1 milyar dolardan fazla.

Dikkat çeken balina hareketi

Whale Alert’ten alınan verilere göre, bir balinanın kripto borsası Binance’ten kişisel bir cüzdana 81.396.088 DOGE (yaklaşık 6.5 milyon dolar) aktardığı tespit edildi.

Dogecoin Whale

Yatırımcılar genellikle birikim amacıyla borsalardan kişisel cüzdanlarına çekilirler, bu nedenle bu işlem balinanın fiyatlar düşerken Dogecoin satın almakla ilgilendiğinin bir işareti olabilir. Böyle bir işaret, meme coin’in değeri için yapıcı olabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin