Dogecoin için yükseliş beklentisi! Fiyat analizi
Dogecoin için yükseliş beklentisi! Fiyat analizi

Dogecoin için yükseliş beklentisi! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 21 Şubat 2022 Dogecoin fiyat analizi, şaka tabanlı kripto para biriminin son 72 saattir düşüş hareketi izlediğini gösteriyor. Fiyat 19 Şubat 2021’de 0,459 dolardan 0,1406 dolara düştü. Dogecoin ertesi gün düşüş hareketine devam etti ve değerini önemli ölçüde kaybetti. Bugün kripto para birimi düşüş hareketine devam ediyor ve fiyat 0,1381 dolar seviyesinde.

Dogecoin son 24 saatte 479.723.445 dolar işlem hacmi ve 18.355.883.036 dolar canlı piyasa değeri ile %0,72 yükseldi ve DOGE şu anda 11. sırada yer alıyor. Bununla birlikte, son fiyat analizi, DOGE’nin dirence doğru yukarı doğru hareket eden maliyetini gösterdiğinden, kripto para birimi bir geri dönüş potansiyeli gösteriyor.

24 saatlik Dogecoin fiyat analizi: Ayılar DOGE’ye hükmediyor

Dogecoin fiyat analizi, aşağı-düşük volatilitesi ile piyasanın azalan bir hareket izlediğini gösteriyor. Piyasa, gelecekteki oynaklık patlamalarına işaret edebilecek bir sıkışma yaşıyor gibi görünüyor. Bu, DOGE fiyatını her iki uçta da değişime uğramaya daha az eğilimli hale getirir. Bollinger bandının üst sınırı, DOGE’nin en güçlü direnci olarak hizmet veren 0,1627 dolarda bulunuyor. Bollinger bandının alt sınırı, DOGE için en güçlü desteği temsil eden 0,1308 dolar seviyesinde bulunuyor.

Dogecoin, Hareketli Ortalama eğrisinin altında DOGE/USD fiyat geçişi ile düşüş hareketi izliyor gibi görünüyor. Aşağı doğru hareket, şaka tabanlı kripto para birimi için azalan bir pazara işaret ediyor. Fiyat desteği karşılamaya çalışıyor. Karşılaşırlarsa, piyasa kırılabilir ve piyasa dinamiğini tersine çevirebilir.

Dogecoin price analysis: DOGE depreciates after bearish slide at $0.1381 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı 41’dir ve kripto para biriminin istikrarını gösterir. Dogecoin, hafif bir yukarı hareketin ardından alt nötr bölgede düşüyor. RSI puanındaki artış, satın alma faaliyetinin baskınlığını ve istikrara yönelik hareketi temsil eder.

Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, titrek bir düşüş hareketinin ardından kripto para birimininde yükseliş görülebileceğini gösteriyor. Piyasa, önümüzdeki günlerde tersine dönüş için muazzam bir potansiyele sahip. Boğalar bunu kendi avantajlarına kullanmayı başarırsa, piyasayı içine çekebilir ve Dogecoin fiyatını beklentilerin ötesinde yükseltmeye yardımcı olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin