Dogecoin yükselecek mi?
Dogecoin yükselecek mi?

Dogecoin için tüm senaryolar burada: Yükselecek mi, düşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün yüzde 6 düşen Dogecoin’de grafik karışık sinyaller veriyor. 16 sentteki dirence doğu bir dönüş olasılığı mümkün. Fiyat 0,1395 dolara kadar düşerken işlem hacmi de yüzde 22 geriledi. Fiyat 14 sentin üzerinde kalabilirse kâr alma eylemi devreye girmeden önce 16 sente geri dönebiliriz.

Hafta sonundan önce 16 sentin üzerinde kapanış görebilirsek hedef 19 sent denebilir.

Bitcoin, yüzde 5 daha gerileyerek 36.000 doların biraz üzerine çıktığından, kripto para piyasası son 24 saat içinde düşüşlerine devam etti. Altcoinler de mücadele ediyor. Ethereum yüzde 6 düşüşle 2.400 dolara indi. Cardano yüzde 6 düşüşle 1,02 dolara, Ripple yüzde 5 düşüşle 0,6 dolara ve Terra yüzde 9’luk önemli bir düşüşle 57,91 dolara kadar geriledi.

Dogecoin price analysis: DOGE recedes 6 percent but keeps $0.16 resistance in touch 1

Dogecoin’in 24 saatlik mum grafiğinde, fiyatın 16 Ocak’ta başlayan düşüşü büyük ölçüde sürdürdüğü görülebiliyor. 22 Ocak’tan bu yana fiyat hareketi, grafikte dikdörtgen bir model gösteriyor ve DOGE için durgun bir piyasa görünümü sunuyor. Dün, önceki güne benzer şekilde, alıcılar başlangıç ​​fiyatının üzerinde kapanış yapmak için günün geç saatlerinde fiyatı kurtardı. Son 24 saat içinde, fiyat 25 günlük üssel hareketli ortalama (EMA) olan 0,1455 dolardan altında kaldığı için alıcılar fiyat hareketinde etkili olamadı.

Göreceli güç endeksi (RSI) değerinin kademeli olarak arttığı görülebilir ve 39,14’te cesaret verici bir değer sunuyor. Önümüzdeki 24 saat içinde, alıcıların ivme kazanması ve fiyatı 0,16 dolardan ilk direnç noktasına doğru itmesi beklenebilir.

Fiyat hareketinin büyük ölçüde yükseliş yönlü gibi görünmesiyle, aşağı yönlü bir yeniden başlatma, fiyatı mevcut desteğin 0.1360 dolardan altına alabilir ve daha fazla satışları tetikleyebilir. Bu senaryodaki bir sonraki destek 0.09 dolarda olacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin