Popüler sosyal medya platformundan flaş Dogecoin açıklaması geldi, ağ çöktü!
Popüler sosyal medya platformundan flaş Dogecoin açıklaması geldi, ağ çöktü!

Dogecoin için flaş gelişme! Ünlü NBA takımından DOGE hamlesi geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NBA takımı Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban, kripto para ile ilgileniyor. Kendisi son birkaç haftadır medyayı Ethereum, NFT ve hatta NBA biletleri için akıllı sözleşmeler başta olmak üzere sayısız olasılık hakkında konuşuyor.

Dallas Mavericks artık Dogecoin kabul ediyor

Birkaç yıl önce Bitcoin’i ödeme olarak kabul etmeye başlayan ikinci NBA takımı olan Dallas, biletler ve ürünler için ödeme olarak Dogecoin’i (DOGE) kabul etmek adına BitPay ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Dogecoin, özellikle Elon Musk tweetleri ile beslenen, sosyal medyadan bahsedenler sayesinde son zamanlarda değer kazanan, şaka tabanlı bir kripto para birimi. Kripto ödeme firması BitPay, Dogecoin’i bugün desteklenen kripto paralar listesine ekledi ve Mavs, ödeme olarak kabul eden ilk şirket oldu bile. Ama neden?

Sebebi ne?

Cuban Perşembe günü yaptığı basın açıklamasında “Çünkü yapabiliriz.” dedi ve ekledi:

“Bunu yapmayı seçtik çünkü bazen iş dünyasında eğlenceli, ilgi çekici ve umarız çok fazla PR oluşturan şeyler yapmanız gerekiyor. Bu yüzden Dogecoin’i bugün, yarın ve muhtemelen sonsuza dek alacağız. Yapacaklarınız için Dogecoin hakkında daha fazla bilgi edinmek isteriz, TikTok’taki gençlerinizle konuşmanızı ve onlara sormanızı şiddetle tavsiye ederiz.”

Bu haftanın başlarında Decrypt ile yapılan kapsamlı bir röportajda Cuban şunu söylemişti:

“Aslında ilk Bitcoin’imizi beş veya altı yıl önce aldık. Bunu yapmamın tek sebebi kimsenin sahip olmadığı bir noktayı kanıtlamaktı. Ve sonra birkaç yıl önce tekrar yaptık ve 314 dolar değerinde sattık. Yine, birisi bir şey satın alacaklarını kanıtlamaya çalışıyordu ve ben de yapmaya çalışıyordum. Pek çok insanın yapmayacağı bir şeyi yapmak…”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin