Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMeme coinler, son aylarda piyasaya oldukça fazlasıyla hakim oldu. Her bir GEM projesi sırasıyla piyasayı bastırdı. Öncüsü ise herkesin bildiği üzere Dogecoin oldu. 2021 yılının ilk boğa sezonunda sert hareket yapan DOGE, uzun süredir konsolide şekilde ilerliyor. 

Mayıs ayından bu yana düşüş yaşayan meme coin yatay bir kanalın içine sıkışmış durumda. Tepeden DOGE alanlar ise halen bekleyişini sürdürüyor. Henüz bir ralliye imza atamayan kripto para birimi, yeniden toparlanmaya çalışıyor.

Güne iyi bir giriş yapan kripto piyasası market değerini 3 trilyon dolara çıkardı. Kripto market değeri 3 trilyonu aşarken; Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin gibi birimler yükselişin baş mimarı oldu.

DOGE ise yeni bir güncelleme ile yükselişini tetikledi. 1.14.5 güncellemesinin duyurusu anlık Dogecoin’e yüzde 11 pump yaptırdı. Güncelleme Elon Musk tarafından da teyit edilmesi yatırımcıların yeniden DOGE’ye doğru dönmesin neden oldu. Ancak bu yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu.

Dogecoin uzun süre sessizliğini bozamadı

Meme coin, Temmuz ayından bu yana 0,15-0,35 cent arasına sıkışmış durumda. Ara ara destek ve direnç seviyeleri test edilse de ne yukarı ne aşağı yönlü bir kırılım gerçekleşmedi. Son olarak Ekim ayının sonuna doğru 0,34 cent seviyesine iğne attı. Satıcıların baskın olmasıyla yön yeniden aşağıya döndü.

Dogecoin’in en dikkat çeken tarafı ise son 24 saatte yaşanan hacim artışı. %200’ün üzerinde artışla 3,5 milyar dolar yeni para girişi oldu. Piyasa değeri ise 36,5 milyar doları geçiyor. Shiba Inu yükselirken DOGE, ilk 10’un dışında kalmıştı. Şu an ise durum tersine döndü. Dogecoin son hacim artışıyla yeniden 9. sıraya yükseldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin