Dogecoin founder Billy Markus
Dogecoin founder Billy Markus

Dogecoin geliştiricisi tüm sosyal medya hesaplarını kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin geliştiricisi Jackson Palmer, beklenmedik bir şekilde sosyal ağlardan kaybolmaya ve toplumla etkileşimini ortadan kaldırmaya karar verdi.

İyi bilinen kodlayıcı ve piyasada yayılmış düşüncelerden esinlenilmiş kripto paranın tasarımcısı sadece Twitter’ını özel konuma getirmekle kalmadı aynı zamanda YouTube videolarının önemli bir kısmını da çıkardı. Bu iki sosyal ağ, Palmer’ın ana iletişim kanallarıydı.

Dogecoin geliştiricisi Jackson Palmer ani bir şekilde hesaplarını kapattı

Palmer, takipçilerine bu karar öncesinde bir açıklama yapmadı. Ancak, Dogecoin resmi subreddit’inde bir kullanıcı, Twitter’dan “kaybolma” kararının, muhtemelen hakkında yapılan bazı olumsuz görüşlerden kaynaklandığını açıkladı.

Bununla birlikte, başka bir kullanıcı, Palmer’ın bunu daha önce de yaptığına vurgu yaparak belki de sosyal ağlarda bir doygunluk yaşadığını ileri sürdü.

Youtube ile ilgili olarak, Palmer, Twitter hesabında (şimdi özel hesap olarak), kendisini dolandırıcılara karşı korumak için böyle bir karar aldığını açıkladı. Ayrıca, olumsuz eleştirilerden kaçınmak için, genel videolarının teknolojiye yönelik olacağını belirtti.

Kullanılmadığım anlık mesajlaşma servislerinde sahte hesapları bildirmek için zaman harcamak benim işim ya da sorumluluğum değil ve düzenli olarak bana bu konuda soru soran insanlarla uğraşacak enerjim yok. Bu hobimi sıkıcı, yorucu ve eğlencesiz hale getirdi.

Buna ek olarak, videolarımdaki yorumların büyük bir kısmı ‘bu adam komik konuşuyor ve aptalca görünüyor şeklinde. Bu yüzden bu bildirimleri kapattım

Bu yüzden bundan sonra YouTube kanalım genel teknoloji hakkında olacak ve istediğim zaman yayınlayacağım. Sonuçta benim hobim. Ayrıca, kanalım yalnızca mekanik klavye incelemeleri olursa dolandırıcıların beni aldatma olasılığı daha düşük olur. Anlayışınız için teşekkürler.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin