Dogecoin fiyatında neler oluyor? Balina hareketleri dikkat çekti!
Dogecoin fiyatında neler oluyor? Balina hareketleri dikkat çekti!

Dogecoin fiyatında neler oluyor? Balina hareketleri dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DOGE balinalarının etkinliğinin azalmasının ardından Dogecoin son 24 saat içerisinde %6 oranında düşüş yaşadı. Kripto işlem izleme hizmeti Whale Alert’ten alınan verilere göre, son gün boyunca bazı büyük DOGE hareketleri yaşandı. Bu transferlerden ilki, işlemin gerçekleştiği tarihte yaklaşık 26 milyon dolar değerinde olan 212.300.000 DOGE’ye denk geliyordu.

Dogecoin için balina uyarısı

Zincirdeki bu tür büyük işlemler genellikle tek bir balinaya veya birden fazla yatırımcıdan oluşan bir varlığa aittir.

Dogecoin Whale

Yukarıda da görebileceğiniz gibi bu Dogecoin transferi, bilinmeyen bir cüzdan adresinden, kripto borsası Coinbase’e ait bir cüzdana gerçekleşti. Genellikle, bunlar gibi bilinmeyen adresler kişisel cüzdanlar herhangi bir platforma bağlı olmuyor.

Bu transferin hedefi bir borsa olan Coinbase olduğundan, bu bir borsa girişi örneği olabilir. Yatırımcılar genellikle satış amacıyla borsalara para yatırdıklarından, girişlerin DOGE fiyatı üzerinde aşağı yönlü etkileri olabilir.

Bu durumda, giriş özellikle büyük gerçekleşti. Muhtemelen bir balina tarfından gerçekleşti bu da balinanın kriptoyu boşaltmak için transfer yaptığını düşündürebilir. Bundan sadece birkaç saat sonra, bu sefer kripto borsası Binance’e büyük bir transfer daha yapıldı. Aşağıda bu girişin ayrıntıları verilmiştir.

Dogecoin Dump

Balinaların böyle hızlı bir şekilde art arda düşüşü Dogecoin için kesinlikle olumlu bir işaret olarak değerlendirilmiyor. Bu işlemlerin ardında DOGE fiyatı ortaya çıktığı gibi, bu işlemler yapıldıktan çok kısa bir süre sonra kriptonun fiyatı düşmeye başladı. Yazma sırasında, Dogecoin’in fiyatı geçen hafta %1 artışla 0,1158 dolar civarında işlem görüyor. Geçen ay, kripto %82 değer kazandı.

Dogecoin Price Chart


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin