Dogecoin fiyatı sorunsuz yükseldi! DOGE için sırada ne var?
Dogecoin fiyatı sorunsuz yükseldi! DOGE için sırada ne var?

Dogecoin fiyatı sorunsuz yükseldi! DOGE için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi boğa görünümünde gibi duruyor. Token için en güçlü direnç 0,1863 dolarda yer alırken en güçlü destek 0,1363 dolar seviyesinde yer alıyor. Dogecoin fiyat analizi, sağlam bir yükseliş hareketinin ardından piyasayı ortaya koyuyor. 27 Ocak 2022’de Dogecoin’in fiyatı 0,1452 dolarda yer alıyordu. Bugün 0,1429 dolara ulaşan bir yükseliş trendi yaşamadan hemen önce 0,1427 dolar civarında sabit kaldı. Dogecoin son 24 saatte %2,47 artışla 459.707,490 dolar işlem hacmine sahip.

Dogecoin 4 saatlik fiyat analizi:

Dogecoin price analysis: DOGE rises smoothly for $0.1440 1

DOGE fiyat analizi, hareketsiz bir hareketin ardından volatilitesi ile piyasanın volatilitesinin yükseliş eğilimi izlediğini ortaya koyuyor. Bu da kripto para biriminin değerinin çok az değişim şansı ile sabit kaldığı anlamına geliyor. Piyasanın son günlerde bir sıkışma yaşadığı ve piyasaların kapanmasına neden olduğu görülüyor.

Görünüşe göre DOGE fiyatı, her iki uçta da volatil değişime uğrama konusunda daha az savunmasız hale geldi. Bollinger bandının üst sınırı, DOGE için en güçlü direnci temsil eden 0,1492 dolar seviyesinde yer alıyor. Bollinger bandının alt limiti, DOGE için en güçlü destek görevi gören 0,1363 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 52 seviyesinde yer alıyor bu da varlıkların istikrarlı olduğu ve üst tarafsız bölgeye düştüğü anlamına geliyor.

Dogecoin 1 günlük fiyat analizi:

Dogecoin price analysis: DOGE rises smoothly for $0.1440 2

Dogecoin fiyat analizi, direnç ve destek bandının birbirinden uzaklaşmasıyla açılış hareketi yaşayan piyasanın oynaklığını ortaya koyuyor. Meme coin fiyatının artık her iki uçta da değişme olasılığı daha yüksek. Bollinger bandının üst sınırı, DOGE için en güçlü direnç görevi gören 0,1863 dolarda yer alıyor. Bollinger bandının alt limiti, DOGE için en güçlü destek görevi gören 0,1233 dolarda yer alıyor.

Analiz göz önünde bulundurulduğu zaman son birkaç gün içinde düşüş yönü yaşıyor, ancak bunu çekip tersine çevirmeyi başardı. Şunu belirtmekte fayda var boğalar bu eğilimi sürdüremeyebilir.

DOGE 1 günlük fiyat analizinde, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 40 seviyesinde yer alıyor bu da meme coinin değerinin sabit olduğunu ve alt nötr bölgeye düştüğünü gösteriyor. RSI hafifçe yukarı doğru hareket ediyor gibi duruyor. Bu gösterge ayrıca satın alma faaliyetine ivme kazandıran boğaların bağlılığını da gösterir.

DOGE sonuç olarak boğaların değeri yükseltmek için çok çalışacağı tam bir yükseliş alanına girmeye başladığı sonucuna varabiliriz. Bununla birlikte, boğalar eğilimi uzun süre korumayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin