Dogecoin fiyatı neden yüzde 70 boğa koşusuna işaret ediyor?
Dogecoin fiyatı neden yüzde 70 boğa koşusuna işaret ediyor?

Dogecoin fiyatı neden yüzde 70 boğa koşusuna işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı, dip dönüş modelinin sonuna yaklaşırken bir trend dönüşü işaretleri gösteriyor. Haftalık bir zaman diliminde belirleyici bir kırılma, DOGE için büyük bir yükselişin başladığının sinyalini verebilir.

Dogecoin fiyatı, adımlarını daha da yukarı çekecek

Dogecoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %85 düştü ve şu anda 0,135 dolar civarında seyrediyor. 3 Mayıs 2021’den 18 Nisan’a kadar, köpek temalı kripto para birimi, trend çizgileri kullanılarak bağlandığında düşen bir kama deseni ortaya çıkaran üç farklı seviye oluşturdu.

Bu teknik oluşum, ilk yüksek salınım ile alçak salınım arasındaki mesafenin kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen %68’lik bir yükseliş öngörüyor. Şimdiye kadar Dogecoin fiyatı üst trend çizgisinin üzerine çıkamadı. Bu hareketin 0,140 dolar civarında gerçekleştiğini varsayarsak, %68’lik bir yükselişin ardından hedef 0,233 dolar olacak.

Tarihsel olarak, Nisan ayı pozitif getirilerle Bitcoin için yükselişe geçti, yatırımcılar DOGE’nin önümüzdeki hafta bir yükseliş tetiklemesini bekleyebilirler. Böyle bir durumda, DOGE fiyatı 0,16 dolarda bir engelle karşılaşacak ve bu engeli aşmak daha fazla yükseliş için çok önemli. Bu nedenle, satın alma baskısının yeniden canlanması, meme coin’i 0,233 dolardaki hedefine itmenin anahtarı olabilir.

DOGE/USDT 1-week chart

Dogecoin fiyatı aranırken, 0,109 dolar destek seviyesinin kırılması zayıflığı gösterecektir. Bu gelişme, 0,087 dolar ila 0,078 dolar talep bölgesine %20’lik bir çöküşün yolunu açacak.

DOGE, 0.078 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu üretirse, daha düşük bir dip oluşturabilir ve bu durum yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin