Dogecoin fiyatı kritik seviyeden reddedildi! Sıradaki hareket ne olacak?
Dogecoin fiyatı kritik seviyeden reddedildi! Sıradaki hareket ne olacak?

Dogecoin fiyatı kritik seviyeden reddedildi! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı, yine kesin bir reddedilmeyle karşı karşıya kaldı. Reddetme ve düşüşe geçme, geçen hafta aylık pivot seviyesine karşı gerçekleşmişti ve yeni hareket bir tekrardan ibaret görünüyor. Yakınlarda destek olmadığından, DOGE’nin mevcut düşüş piyasası ortamında düşüşü durdurmak isteyen alıcılar bulmak için daha da dip seviyeleri test etmesi gerekiyor.

Uzun vadeli DOGE yatırımcıları

Dogecoin fiyatı, uzun pozisyonlar oluşturma girişiminde bulunan yatırımcılar için boş pozisyonlara sahipken, mevcut makroekonomi zemini eskisinden daha da fazla düşüş gösteriyor. Birkaç büyük merkez bankasının uyarılar yayınlaması ve 2023 için kötü beklentiler öngörmesiyle, yatırımcıların risk alma iştahı düştü. Destek henüz yakın değil, bu nedenle DOGE ilk destek seviyesi karşılanana kadar düşmeye devam edecek gibi görünüyor.

DOGE, ilk seviyesinin 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) şeklinde 0,0739 dolar civarında devreye girdiğini görüyor. Bu seviye zaten fiyat hareketini destekledi ve Kasım ayının sonundaki %28’lik bir sıçramayı tetikledi. Yine de bu, hafta için 55 günlük SMA’ya karşı tepeden 200 günlük SMA’ya %20’lik bir düşüş anlamına geliyor.

DOGE/USD weekly chart

200 günlük SMA, Pazar gecesinden önce haftalık kapanış yakınında test edilirse, bu sıçrama beklenenden çok daha hızlı gelebilir. Yine de tam bir ralli beklemek mevcut makroekonomik koşullarda mümkün değil, ancak bazı kayıpları 0,1004 dolara düşürmek, 0,1255 dolara doğru bir harekete neden olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin