Dogecoin fiyat analizi: Önümüzdeki hafta nasıl hareket edecek?

Dogecoin fiyat tahmini: Meme coin yeni yıla nasıl girecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin’in (DOGE) fiyat performansı büyük ölçüde Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla başladı. Sonrasında ise Twitter 2.0’ın geliştirileceği açıklandı. Bir süre geri çekilen meme coin bu haberle yeniden atağa kalktı. Bu Çarşamba, DOGE iki haftanın en yüksek noktasına ulaştı. 

8. sıradaki meme para birimi, kilit direnç seviyesi olan 0,10 $’a geri döndü ve son yedi gün içinde %25’in üzerinde arttı. Topluluk ise yeni yıl ile beraber Dogecoin fiyat tahminini merak ediyor.

DOGE performansı 2021’deki zirvelerinin gölgesinde kalsa da, 2022 yılıyla beraber benimsemer daha çok arttı. Bu yıl içinde meme coin gelişmelerden fazlasıyla destek aldı.

Dogecoin fiyat tahmini

Geçmiş yıllara göre Dogecoin fiyat tahminini ortaya çıkarmak mümkün. 25 Aralık 2021’de DOGE, 0,18 $’dan işlem gördü. 2020’deki 0,0045 $ değerinden yıldan yıla yaklaşık %3.900’lük bir büyüme kaydetti. 2019 Noel gününde, dijital varlık 0,002088 dolardan fiyatlandı.

Dogecoin topluluğu, 2022’nin sonuna doğru beklentileri konusunda düşüş eğilimini sürdürdü. Fiyat tahmini özelliğinden yararlanan topluluk, Dogecoin’in 31 Aralık 2022’de ortalama 0,0975 ABD doları fiyattan işlem göreceğini tahmin ediyor. 

Son olarak Dogecoin fiyat tahmini için coincodex.com, teknik analiz (TA) göstergelerini hesaba katarak hesapladı. Bu tahminine göre, DOGE 2022 yılını 0,065 dolarda kapatabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin