Meme coin kralı, üçüncü çeyrek sonundan önce büyük ralli yapabilecek mi?

Dogecoin fiyat analizi: Meme coinde gelen kırılım yükselişe mi işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın çöküşü ister istemez meme coinleri de etkiledi. Özellikle de piyasanın lideri DOGE bir hayli düşüş gösterdi. Eski kutlu yürüyüş seviyelerine kadar gerileyen Dogecoin’i Elon Musk ayakta tutmaya çalışıyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatı bir haftadır 0,05$ ile 0,063$ bariyerleri arasında kaldı. Konsolidasyon, aşırı seviyelerinden herhangi birinden çıktığında yönlü bir ralli getirebilir. RSI göstergesi, 0,63 dolarlık bir kırılma olasılığının daha iyi olduğunu gösteren yükseliş momentumunda bir büyüme olduğunu gösteriyor. Dogecoin fiyat analizi için neler söylenebilir?

Dogecoin fiyat analizi: Alıcılar yüklenmeye devam ediyor mu?

Kripto piyasasındaki yaygın belirsizliğe yanıt veren DOGE alıcıları, devam eden baskıyı geçici olarak 0.075 dolarda durdurdu. 11 Mayıs’tan 10 Haziran’a kadar, kripto para fiyatı kısa bir aralıkta sallandı ve 0.0935 $’dan 0.075$’a kadar geri çekildi.

Haziran ayının ikinci haftasındaki satışlar 0,075$’lık düşüşü tetikledi ve DOGE fiyatını %32,75 oranında düşürdü. Dogecoin fiyat analizi sonuç olarak, düşüş 25 Mart 2021’de 0,05 dolarlık bir desteğe ulaştı.

DOGE bir haftadan fazla bir süredir 0,063 dolar ile 0,05 dolar arasında rezonansa girdi. Bu engellerin her iki tarafta tekrar test, fiyat hareketinde başka bir konsolidasyonu doğrular. Ayrıca ticaret düzeni içinde, Dogecoin ile ilgilenen yatırımcılar için başka bir giriş fırsatı sunmalıdır.

Dogecoin balinaları giriş yaptı

Elon Musk tarafından gelen tweet ile DOGE balinaları bir anda sahne aldı. Son 24 saat içinde balinalardaki hareketlilik yüzde 68 arttı. 

Öte yandan meme coin 0,063 dolarlık genel direnci kırarsa, alıcılar 0,075 dolara veya 0,093 dolarlık güçlü bir yükseliş senaryosu altında bir rahatlama rallisi yapabilir.

Alternatif olarak, 0,05 dolarlık düşüş, DOGE parasını 0,04 dolarlık psikolojik desteğe düşürebilir.

Teknik gösterge

Mayıs ayından bu yana, DOGE fiyatı Bollinger bandı göstergelerinin orta ve alt bandı arasında işlem görüyor ve bu da piyasada agresif satış olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, alt bant desteğinin üzerinde seyreden madeni para fiyatı, tersine çevirme teorisini teşvik ediyor.

Devam eden konsolidasyonun ortasında, günlük RSI eğiminin yükselmesi, alıcıların kontrolü satıcılardan zorla aldığını gösteriyor. Bu farklılık, 0.063 dolarlık bir kırılma için daha iyi bir olasılığı yansıtıyor.

  • Direnç seviyeleri – 0,063 dolar ve 0,075 dolar
  • Destek seviyeleri – 0,05$ ve 0,04$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin