Dogecoin fiyat analizi: Meme coin fiyatı güçlü bir kırılmaya mı işaret ediyor?
Dogecoin fiyat analizi: Meme coin fiyatı güçlü bir kırılmaya mı işaret ediyor?

Dogecoin fiyat analizi: Meme coin fiyatı güçlü bir kırılmaya mı işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin (DOGE), 0,057 dolarlık aylık destekten yüksek momentumlu bir şekilde toparlanma gösteriyor. Yeterli hacme sahip üç günlük galibiyet serisi, güçlü yükseliş momentumuna işaret ediyor. Ayrıca, fiyatlar yakın zamanda 0,065 dolar direncini kırdı ve ilgilenen yatırımcılar için fırsat sağladı.

Anahtar noktaları:

  • Potansiyel alıcılar, günlük mumun 0,065 doların üzerinde kapanması gerekiyor.
  • Günlük RSI eğimi yeniden yükseliş bölgesine giriyor.
  • Dogecoin kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi %16,5’lik bir kazançla 302.8 milyon dolardır.

Dogecoin fiyatındaki son düzeltme, Haziran-Ağustos toparlanmasından elde edilen yaklaşık %78,6 kazanımı ortadan kaldırdı. Düşüşün kendisi %35,5’lik bir kayıp kaydetti ve fiyatı 0,05716 dolar işaretine taşıdı. Ancak, bu kadar uzun bir düzeltme, zayıf bir yükseliş momentumuna işaret etti ve fiyatların toparlanma olasılığını azalttı.

Bununla birlikte, altcoin bu 0,0571 dolarlık işarette yeterli destek aldı ve birden fazla testin ardından alıcılar bu seviyenin üzerinde kalmayı başardı.

Dogecoin 22 Eylül tarihinde bu destekten uzun bir yükseliş mumuyla geri döndü. Yükseliş momentumu devam etti ve art arda üç yeşil mum göstererek %16,7 büyüme kaydetti. Boğa koşusu 0,065 dolarlık yerel direnci kırdı ve şu anda 0,066 dolarda işlem görüyor.

Bununla birlikte, bugünün mumunda yüksek fitil reddi, kısa vadeli yatırımcıların kârlarını toplamaya başladığını gösteriyor. Bu nedenle, bu 0,065 dolar işaretinin üzerinde kapanış yapan bir günlük mum çubuğu, yükseliş kırılmasını onaylamak için önemlidir.

Bunu yapmak, alıcıların bu toparlanmayı uzatması için daha yüksek bir zemin sunacaktır. Bu nedenle, yeniden test sonrası bir ralli, fiyatları %14 yükseğe çıkarak 0,075 dolar direncine ulaşabilir.

Aksine, satıcılar fiyatları 0,65 dolar seviyesinin altına çekerse, kripto para sahipleri konsolidasyonla karşılaşabilir.

Teknik gösterge

RSI göstergesi: Günlük RSI eğimi, 0,067 dolarlık destekte belirgin bir yükseliş farklılığı göstererek, satın alma momentumunun altında büyümeye işaret ediyor. Ayrıca, orta hattın üzerindeki geçiş, iyileşen piyasa duyarlılığını yansıtıyor.

EMA’lar: 20 ve 50 günlük EMA, son fiyat artışıyla birlikte geri alındı. Herhangi bir olası düzeltme, bu EMA’lardan önemli ölçüde destek alabilir.

Direnç seviyeleri: 0,075 dolar ve 0,088 dolar

Destek seviyeleri: 0,057 dolar ve 0,065 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin